Δημήτρης Σούλτας: Επικίνδυνα καιροσκοπικά φαινόμενα

*** Φήμες λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει από τον Πάνο Καμμένο να μην ασχοληθεί για 48 ώρες με το twitter, πράγμα που θεωρείται μάλλον ανέφικτο.

*** Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου διεκδικεί

ο Δημήτρης Καμμένος για την εμφάνισή του στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου εκστόμισε τη θρυλική πλέον ατάκα «Πάνο, ρίχτους». Ο Γιώργος Αυτιάς θα περιοριστεί στο Β’ Ανδρικού για το λιτό σχόλιο «Ωπ».

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στο κοπή τη πίτα της Ν.Δ. κέρδισε το φλουρί, αλλά το ξανάβαλε μέσα και το κέρδισε ο ΣΚΑΪ. Τα είχε πει ο Κοέλιο. Όταν το σύμπαν συνομωτεί…

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από τη Φώφη Γεννηματά να του δώσει το ΠΑΣΟΚ να το πάει 10% μέσα σε λίγες μέρες. Λες γι αυτό να φόρεσε ζιβάγκο στο κοπή τη πίτα ο Κυριάκος;

*** Μετά τη «Σοφία», ο «Τηλέμαχος». Μετά τον «Τηλέμαχο» η «Υπατία». Καθώς ακολουθούνται τα γράμματα της αλφαβήτου, με αγωνία περιμένουμε τα βαφτίσια του επόμενου καιρικού φαινόμενου, όταν θα φτάσουμε στο ψι.

*** Η Ζαρούλια, σύζυγος Μιχαλολιάκου, εμφανίστηκε στη Βουλή με στρατιωτική μπλούζα. Φαίνεται ότι ετοιμάζουν την υπερπαραγωγή «Και ναζί και πάντα καρναβάλια».

*** Υπουργός του Μακρόν ζήτησε να ταυτοποιηθούν όλοι όσοι στήριξαν οικονομικά τον μποξέρ που συνελήφθη γιατί πήρε παραμάζωμα μισή διμοιρία των ΜΑΤ. Επιστήμονες εκφράζουν την ανησυχία ότι πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου του Μακρόν θα πάνε άδικα από overdose Διαφωτισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα