Δημήτρης Σούλτας: Έμφυλοι και εμφύλιοι

*** Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος απεφάνθη ότι οι πρόσφυγες θα κάνουν αλλαγή φύλου και έτσι θα αποκλείεται ο επαναπατρισμός τους. Πρέπει να θεσμοθετηθεί άμεσα και η αλλαγή εγκεφάλου. Κάποιοι άνθρωποι υποφέρουν.

*** Ο εισηγητής της Ν.Δ. Νίκος Παναγιωτόπουλος είπε ότι υπάρχει κίνδυνος κάποιοι να αλλάζουν φύλο για να γλυτώσουν την καταβολή διατροφής στην πρώην σύζυγό τους, με κίνδυνο να αυτομολήσουν ακόμα και τα μικρόφωνα στο βήμα της Βουλής.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τουίταρε το νέο σύνθημα του κόμματος που είναι “Δουλειές,

δουλειές, δουλειές”, ακριβής μετάφραση του τραμπικού “Jobs, Jobs, Jobs». Οι φήμες ότι θα εμφανιστεί σύντομα με πορτοκαλί μαλλί ελέγχονται ως ανακριβείς.

*** Τέλος ο Βασίλης Κικίλιας από τη θέση του εκπροσώπου της Ν.Δ. Αναλαμβάνει η Μαρία Σπυράκη, που θα έχει πλήθος θεμάτων κάτω από το μαξιλάρι, που τα κρατούσε όταν ασκούσε μάχιμη δημοσιογραφία. Τώρα ενδεχομένως τα βγάλει να πάρουν αέρα.

*** ΗΠΑ και Τουρκία κατήργησαν σχεδόν ταυτόχρονα τη βίζα, ενώ ο Ερντογάν προχώρησε και σε δεύτερη σύλληψη υπαλλήλου του αμερικάνιου προξενείου. Σε κάποιες χώρες είναι εμφανές ότι δεν επείγει η ρύθμιση της αλλαγής φύλου, αλλά η ρύθμιση της αλλαγής προέδρου.

*** Σαν σήμερα εκτελέστηκε ο Τσε Γκεβάρα και χιλιάδες χρήστες των social media αποδίδουν τιμές με βιωματικά ποστ όπως «έχω κι εγώ κούπα Che”.

Keywords
Τυχαία Θέματα