Δημήτρης Σούλτας: Είμεθα όλοι παραχαραγμένοι

*** Η Ν.Δ. σχεδίαζε να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, μία βδομάδα αφότου έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Πρέπει να έχει γίνει κεντρικό σύνθημα στο κόμμα το «Σε δουλειά να βρισκόμαστε».

*** Ακροδεξιοί επιτίθενται σε έναν επίσης ακροδεξιό για το χρώμα του δέρματός του. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο πιστή εφαρμογή του «Karma is a bitch».

*** Ο Άδωνις αφού απεφάνθη ότι τα επεισόδια στο Σύνταγμα τα έκαναν βαλτοί αναρχικοί,

δήλωσε ότι δεν είδε τον Λαγό της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο. Δεν μιλάμε πλέον για πολιτική άποψη, μιλάμε για τον μαγικό κόσμο των παραισθήσεων.

*** Πολλοί στην αντιπολίτευση δηλώνουν μαχητές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ παράλληλα κυκλοφορούν δεκάδες δηλώσεις τους, ακόμα και από το πρόσφατο παρελθόν, όπου δηλώνουν υπέρ της διπλής ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό. Μάλλον τους παρεξηγήσαμε. Το όνομα «Πάνω Μαχαλάς» θα εννοούσαν, που περιέχει και το γράμμα μι.

*** Υπάρχουν διάφορα καμάρια στα social media που μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ και τη σαρωτική παρουσία της ταινίας του Λάνθιμου, μέμφονται τον σκηνοθέτη γιατί έχει κάνει διαφημίσεις και βιντεοκλίπ. Άλλη μια απόδειξη ότι η βλακεία είναι αήττητη.

*** Υπάρχει λέει πιθανότητα ο Γιώργος Αμυράς να ενταχθεί στη Ν.Δ. Που να το περίμενε κανείς. Μέχρι χθες πιστεύαμε ότι ήταν κοντά στο να συμφωνήσει με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Σούλτας, Είμεθα,dimitris soultas, eimetha