Δημήτρης Σούλτας: Ανισότητα über alles

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπακούει μόνο σε έναν φυσικό νόμο: Όταν θέλεις στην πολιτική πάρα πολύ, φρόντισε να γίνεις αυτοδημιούργητος γόνος πολιτικής οικογένειας.

*** Το σκηνικό της συνέντευξης Μητσοτάκη είχει κρυφούς φωτισμούς και πολλές σκιές. Κάτι σαν την ιστορία της παράταξης ένα πράγμα.

*** Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι τα νούμερα της ανεργίας δείχνουν αλματώδη αύξηση της απασχόλησης. Κάποια βράδυ, χαλαρά στο σπίτι θα πρέπει να θυμηθεί ότι είναι πάγια θέση της Αριστεράς

ότι το να ευημερούν τα νούμερα δεν λέει από μόνο του κάτι. Πρέπει να ευημερούν και οι άνθρωποι. Και κάποιος με δουλειά part- time των 250 ευρώ δεν ευημερεί.

*** Δέκα υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης υπέγραψαν δήλωση που ζητούν τη φορολόγηση των κολοσσών του διαδικτύου, δημιουργώντας έναν έντονο κνησμό για δέκα δευτερόλεπτα στον αριστερό μηρό του Μάρκ Ζούκενμπεργκ.

*** Στην κεντροαριστερά έχουν γίνει μαλλιά- κουβάρια για το αν θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά ή όχι. Κάποιοι αντιδρούν έντονα καθώς στην καθημερινότητά τους δεν παίρνουν mail ούτε από τον εαυτό τους.

*** Η Φώφη κατηγόρησε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Οι πολιτικές που δημιούργησαν και μονιμοποίησαν την κρίση μέσα στην τελευταία δεκαετία έχουν τη δική τους υπογραφή”. Ε, καιρός να δοκιμάσουμε αυτό το άφθαρτο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει κυβερνήσει ούτε μια μέρα τον τόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα