Δημήτρης Σούλτας: Ανηφοριές και κατακόρυφα

*** Άμεσα μέτρα της κυβέρνησης της Τουρκίας για τους σεισμοπαθείς στα τουρκικά παράλια. Θα συλληφθούν όλοι γιατί κουνήθηκαν, χωρίς την άδεια της κυβέρνησης.

*** Ο Γιώργος Πατούλης είναι πιθανό να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Αθηναίων. Με τη δημοσιοποίηση της είδησης ανέβηκε η τιμή του χρυσού και της επίχρυσης σαλοτραπεζαρίας.

*** Ο νυν Δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, από την άλλη απεφάνθη ότι ο 9.84 είναι ανάμεσα στους τρεις πρώτους σταθμούς σε ακροαματικότητα, γεγονός που μας κάνει να συμπεράνουμε ότι

διαβάζει τις μετρήσεις κάνοντας κατακόρυφο.

*** Το ΔΝΤ ζητά νωρίτερα τη μείωση του αφορολόγητου και αργότερα τα αντίμετρα. Τελικά δεν χρειάζεται να κάνει προβλέψεις για όλα. Αρκεί να προβλέπει τη μείωση του προσδόκιμου ζωής. Όλα τα άλλα είναι περιττά.

*** Η Γερμανία λέει ότι θα παγώσει τις πωλήσεις όπλων στην Τουρκία, η οποία προφανώς μέχρι να πάρουν φωτιά οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών τα χρησιμοποιούσε για να ραίνει με ροδοπέταλα τους Κούρδους.

*** Φήμες λένε ότι τα ιδιωτικά κανάλια ζητούν από την κυβέρνηση να σταματήσει τους σεισμούς το καλοκαίρι και μετά τα μεσάνυχτα, γιατί είναι περιορισμένα τα μπάτζετ τους και δε θα πληρώνουν κερατιάτικα για έξτρα βάρδιες. Τα καλοκαίρια πρέπει να περνούν με επαναλήψεις του «Ρετιρέ». Δεν θα αλλάξουμε εν μία νυκτί τους θεσμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα