Δημήτρης Σούλτας: Αυτοκράτορες και πληβείοι

*** Ο Γρηγόρης Ψαριανός μετά την καινοτόμο θεωρεία ότι το “παρών” είναι κατά 70% “όχι” δεν αγχώνεται αν θα είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής, αφού έχει ήδη καπαρωμένη τη θέση του προέδρου στη Μαθηματική Εταιρεία.

*** Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος του. Είναι γνωστό

ότι ο ρόλος του, από τη Φύση την ίδια, είναι να στεφθεί αυτοκράτωρ πασών των γαλαξιών. Ο,τιδήποτε άλλο θα ήταν προσβολή στον μεγαλύτερο πολιτικό που γέννησε το σύμπαν.

*** O Σταύρος Θεοδωράκης λέει ότι το «Ποτάμι» δέχθηκε πλήγμα με τις αποχωρήσεις, αλλά ετοιμάζει την αντεπίθεση. Από χθες οι πολιτικοί αντίπαλοι ζουν στα καταφύγια από τον τρόμο.

*** Η Ν.Δ. δήλωσε ότι θα ελέγξει αυστηρά την τήρηση της «κακής συμφωνίας» των Πρεσπών. Αυτό δεν θέλει σχόλιο. Θέλει επιστήμονα.

*** Ο Πάνος Καμμένος είναι ένα βήμα από το να καταγγέλει ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον έλουζε με λάθος σαμπουάν και του δημιούργησε τριχόπτωση.

*** Ανήσυχες οι ΗΠΑ και Ε.Ε. για τη Δημοκρατία στη Βενεζουέλα. Συνεπείς, καθώς όλοι θυμόμαστε την ευαισθησία τους όταν στο σύνολο της Λατινικής Αμερικής “φύτρωναν” δικακτορίες”, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί τη Σαουδική Αραβία για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα