Δημήτρης Σούλτας: Αδιάφθορα πλυντήρια

*** Το μέτωπο της λογικής θεωρεί καταλύθηκε η Δημοκρατία από τη ρίψη τρικακίων του Ρουβίκωνα στον προαύλιο χώρο της Βουλής. Και να φανταστεί κανείς ότι η θερμοκρασία παραμένει σε λογικά επίπεδα, για την εποχή.

*** Με τέτοια αγάπη που έχει τα τελευταία χρόνια στον Αρκά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πιο πιθανό είναι να κατέβει για κυβερνήτης του Αρκάνσας, παρά για πρωθυπουργός στην Ελλάδα.

*** Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο Τάσος Μαντέλης για τη μίζα

από τη Siemens. Άλλη μία ύπουλη μαχαιριά στη γερμανική επιχειρηματικότητα. Μια άδικη απόφαση καθώς δεν βρέθηκε DNA του σε καμία συσκευή της Siemens, ενώ ταξίδευε κυρίως στο Αζερμπαϊτζάν και όχι στη Βαρκελώνη.

*** Βλέπεις φωτογραφία υπουργικού συμβουλίου επί Σημίτη και σου ‘ρχεται να βάλεις τίτλο «Ωραίο μου πλυντήριο».

*** Σφαλιάρα για τον Τραμπ στη Γερουσία όπου δεν κατάφερε να πείσει για την κατάργηση του Obamacare. Προφανώς ακόμα και Ρεπουμπλικάνοι δεν πίστεψαν ότι όλοι οι Αμερικάνοι είναι αθεράπευτοι, όπως ο ηγέτης τους, οπότε μάλλον θα χρειαστούν περίθαλψη.

*** Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι «ο λαός θα ξεχάσει σύντομα και τη δική μας έξοδο στις αγορές και τη δική σας». Σωστό. Εδώ έχει ξεχάσει πώς είναι να βγαίνεις στην αγορά να πάρεις δεύτερο παντελόνι, αυτό δεν θα ξεχάσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα