Δήλωση – μυστήριο για τον Σουμάχερ μέσα από το νοσοκομείο στο Παρίσι: Ο Μίκαελ γνωρίζει

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, με βάση αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Le Parisien», βρίσκεται στο Παρίσι και στο νοσοκομείο «Georges Pompidou» για «απόρρητη θεραπεία» και η γαλλική εφημερίδα έφερε στο φως της δημοσιότητας μια δήλωση που έχει προκαλέσει… μυστήριο.

Με διάφορες ερμηνείες της ο θρύλος της Formula 1 φέρεται να έχει τη συνείδησή του.

Αυτό προκύπτει τουλάχιστον, έπειτα από ένα σχόλιο που έκανε νεαρή εργαζόμενη της μονάδας καρδιολογίας στο νοσοκομείο, σ’ έναν από τους συναδέλφους της.

Michael Schumacher admitted to Paris hospital for ‘secret treatment’ – Le Parisien https://t.co/e7bjPevw7b pic.twitter.com/56ys0omFBS

Reuters Top News (@Reuters) September 9, 2019


«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Σουμάχερ γνωρίζει». Αυτά φέρεται να είπε η συγκεκριμένη νεαρή εργαζόμενη, όπως αναφέρει η «Le Parisien». «Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι γνωρίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα το νοσοκομείο, μετά την αποκάλυψη μεταφοράς του γερμανού πιλότου της F1 , έχει σχεδόν… «σφραγιστεί», προκειμένου να μην διαρρέουν πληροφορίες.

Le Parisien: Michael Schumacher es hospitalizado en París https://t.co/9s2wtli1pT pic.twitter.com/jbBvK2bUWA

— NTN24 Venezuela (@NTN24ve) September 10, 2019


Όπως αναφέρεται σχετικά, ο «Σούμι» θα ακολουθήσει μια μυστική θεραπεία που βασίζεται σε εγχύσεις βλαστοκυττάρων, σε μια προσπάθεια για την επίτευξη συστηματικής αντιφλεγμονώδους δράσης που διευκολύνει την εγκεφαλική λειτουργία.

Η εφημερίδα «Le Parisien», που έδωσε πρώτη τα νέα για την άφιξη του πρώην πιλότου στη γαλλική πρωτεύουσα, μνημονεύει ακόμη τις πηγές της για να επιβεβαιώσει ότι ο «Σούμι» θα αναχωρήσει την Τετάρτη (11/09), αν τηρηθεί το πρόγραμμα.

Τον γερμανό πιλότο έχει επισκεφτεί ο Ζαν Τοντ, πρόεδρος της FIA. Έμεινε για 45 λεπτά πριν αφήσει σιωπηλά το νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται, ότι ο Σουμάχερ τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι στο Μεριμπέλ, στις 29 Δεκεμβρίου 2013.

Michael Schumacher: Jean Todt visits Formula 1 legend in Paris clinic – Formula 1 https://t.co/7iD1IvXhcO pic.twitter.com/0rOT8wwK6Q

— En24 News (@En24News) September 11, 2019

Pourquoi Michael Schumacher est-il hospitalisé à Paris ? > https://t.co/tw3QbJHlqd

— Le Parisien (@le_Parisien) September 10, 2019

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα