Δίκη Τοπαλούδη: Συγκλονίζει και πάλι η εισαγγελέας – Το δημόσιο «ευχαριστώ» στους γονείς της Ελένης

Συγκλόνισε η αγόρευση της Εισαγγελέως Αριστοτελείας Δόγκα, στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη την Τετάρτη (13/05), κάτι στο οποίο στάθηκαν και οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας. Με την εισαγγελέα να συγκλονίζει ξανά…

Βλέπετε, προέβη σε μια κίνηση ανθρωπιάς, καθώς ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook τη φωτογραφία με τα κόκκινα τριαντάφυλλα, που της έδωσαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη. Τα τοποθέτησε σε βάζο πάνω στο γραφείο της. «Το ωραιότερο

και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα… Σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Δόγκα…

«Την περισσότερη ώρα δεν άκουγα έκλαιγα», είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας για την αγόρευσή της. Συγκινημένος ο Νίκος Τοπλαούδης είπε, ακόμα: «Τέτοιους εισαγγελείς θέλουμε εμείς και η ελληνική κοινωνία».

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της άτυχης 21χρονης, κ. Κούλα Τοπαλούδη, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, έκοψε μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα και μετά τη δίκη, ο πατέρας της κοπέλας, τα έδωσε στην Εισαγγελέα, λέγοντας της πως «είναι από την Ελένη». Η μητέρα σε άντεξε να βλέπει τους κατηγορούμενους.

Η Εισαγγελέας ήταν καταπέλτης για τους δύο κατηγορούμενους. Ζητώντας την ενοχή του Ροδίτη και του Αλβανού, η Εισαγγελέας Δόγκα τόνισε στους δικαστές πως οι δύο νεαροί είχαν πρόθεση να βιάσουν την 19χρονη φοιτήτρια «ακόμη και νεκρή». Επανέλαβε δε, πως εξαιτίας πλημμέλειας των αρχών, το δικαστήριο δεν έχει μπροστά του και άλλα θύματα «αυτών των τοξικών ανθρώπων που κάθονται στο εδώλιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα