Διευθύντρια της ΜΕΘ για θάνατο 35χρονου από κορονοϊό: Μια ήττα που δεν μπορεί να αποδεχθεί κανείς (video)

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς αλλά και οι γιατροί του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» με τον θάνατο του 35χρονου άνδρα από κορονοϊό χθες Τρίτη (21/4), ενώ δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Όπως αναφέρει στο Open, η διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου, Γλυκερία Βλαχογιάννη: «Είναι μία ήττα που δεν μπορεί να αποδεχθεί κανείς. Για ώρες δεν μπορούσαμε να δεχθούμε αυτό που συνέβη. Είναι μια πραγματικά τραγική στιγμή για όλους μας».

Τι καταγγέλουν οι συγγενείς

Συγγενείς του 35χρονου, πατέρα ενός μικρού κοριτσιού

μιλούν στο OPEN και αναφέρουν πως αν και ο 35χρονος πέθανε από κορονοϊό, κανείς τους δεν έχει υποβληθεί σε τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει νοσήσει. «Όχι, δεν μας έχουν κάνει το τεστ. Τη Δευτέρα το βράδυ κατέληξε ο γαμπρός. Μου λένε “Την Τρίτη θα σας πάρουν τηλέφωνο οι γιατροί για να κάνετε όλοι το τεστ. Κανένας δεν με πήρε τηλέφωνο».

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας στη χθεσινή καθιερωμένη ενημέρωση για τη διασπορά του κορονοϊού στη χώρα μας, τονίζοντας πως «παραμένει το ερώτημα με το τι συμβαίνει με τέτοιους θανάτους». 

Πηγή: Διευθύντρια της ΜΕΘ για θάνατο 35χρονου από κορονοϊό: Μια ήττα που δεν μπορεί να αποδεχθεί κανείς (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα