Διάθεση για βοήθεια στον Παναθηναϊκό χωρίς να ζημιωθεί το δημόσιο, εκφράζει ο Βασιλειάδης

Στις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αλλά και στη διάθεση της Κυβέρνησης να βοηθήσει τους «πράσινους» χωρίς να ζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, «η κατάσταση δεν τιμάει την ομάδα με την ισχυρή παρουσία της στην Ευρώπη, να τιμωρείται έτσι» προσθέτοντας ότι η Κυβέρνηση «είναι διατεθειμένη να βοηθήσει θεσμικά και όχι με τρόπους του παρελθόντος και φωτογραφικές

ρυθμίσεις».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο του «Grexit» επισήμανε ότι για πρώτη φορά παγκοσμίως τίθεται θέμα λόγω της στάσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου προς το άθλημα κι όχι λόγω σύγκρουσης της Πολιτείας με το αυτοδιοίκητο. Πρόσθεσε δε ότι το αν θα συμβεί εξαρτάται από τους συλλόγους.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε και για το ΟΑΚΑ και το ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδηλατοδρόμιου στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι «θέλουμε το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος από το ΟΑΚΑ, με αυτοχρηματοδοτούμενες εγκαταστάσεις ώστε να μην χρειάζονται τόσα για τη συντήρησή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα