Διασωληνωμένη γυναίκα από την φωτιά σε ξενοδοχείο της Συγγρού – Άλλοι δύο στο νοσοκομείο (video)

Στο Αττικό νοσοκομείο με αναπνευστικό έγκαυμα νοσηλεύεται διασωληνωμένη μία 24χρονη που απεγκλωβίστηκε από το ξενοδοχείο Athenaum Palace μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε.

Άλλη μία γυναίκα και ένας άνδρας μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες καθώς αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα αλλά ελαφρύτερα.

Για άλλες τρεις γυναίκες που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού παρέμειναν στο σημείο τα ασθενοφόρα, ωστόσο δεν κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή τους.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και επί τόπου έσπευσαν

35 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Φαίνεται πως ξεκίνησε από την κουζίνα του πρώτου ορόφου, ωστόσο οι καπνοί έφτασαν μέχρι τον έκτο.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε 20 άτομα προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο του κτηρίου, ενώ δύο απομακρύνθηκαν με χρήση κλιμακοφόρου οχήματος από τον 6ο όροφο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ (4) #PIPERATA_GR Εργαζόμενη στο #Athenaeum_Palace ζητά βοήθεια και οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν να την απεγλωβίσουν #Πυρκάγια #Λεωφορος_Συγγρού pic.twitter.com/X1Z2KErbxI

— Πάρις Κουρτζίδης (@ParisKourtzidis) December 5, 2019

Πηγή: Διασωληνωμένη γυναίκα από την φωτιά σε ξενοδοχείο της Συγγρού – Άλλοι δύο στο νοσοκομείο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα