Διαψεύδει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για επέμβαση του Πασκουάλ

Με αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο τεχνικόςΣύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα ο Πασκουάλ έπρεπε να ταξιδέψει στην Ισπανία για να υποβληθεί σε επέμβασηΗ ΚΑΕ διαψεύδει ότι υπάρχει κάτι ανησυχητικό

Ο Τσάβι Πασκουάλ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο τις προηγούμενες 48 ώρες, καθώς ένιωθε αδιαθεσία και δυσφορία. Ωστόσο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ, οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.

Ο καταλανός τεχνικός θα

μεταβεί αύριο Τετάρτη (21/6) στη Βαρκελώνη για να δώσει το «παρών» στο συνέδριο των προπονητών της EuroLeague εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Ο Τσάβι Πασκουάλ εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Πήρε εξιτήριο και αύριο θα μεταβεί στη Βαρκελώνη, όπως ήταν προγραμματισμένο, προκειμένου να δώσει το παρών στη συνάντηση των προπονητών της Ευρωλίγκας».

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι γιατροί διαπίστωσαν ότι αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα, γι’ αυτό και κρίθηκε η επιβεβλημένη η πραγματοποίηση επέμβασης για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Όπως αναφέρουν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα μετέβαινε στην Ισπανία εκτός από τη συνάντηση των προπονητών και για να πραγματοποιήσει εκεί την επέμβαση

Keywords
Τυχαία Θέματα