Διάκριση για τον Μανωλά, υποψήφιος για την 11άδα της χρονιάς από την UEFA

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ανάμεσα στους 50 υποψήφιους της UEFA για την ενδεκάδα της χρονιάς, με βάση και την εικόνα του πέρυσι στο Champions League με τη Ρόμα. Ο έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των «τζιαλορόσι» και έστειλε την ομάδα του στους «4» της διοργάνωσης με το γκολ του απέναντι στην Μπαρτσελόνα.. Στην ιταλική ομάδα είχαν πανηγυρίσει

έξαλλα αυτή την επιτυχία, το ίδιο είχε κάνει και ο Κώστας Μανωλάς. Ο διεθνής άσος έχει τονίσει πως αυτό το τέρμα είναι η πιο σημαντική στιγμής της καριέρας του.

Όπως είναι φυσικό στους 50 ξεχωρίζουν οι… γνωστοί Μέσι, Ρονάλντο, Μόντριτς, Αζάρ, Βαράν, Σουάρες και Σαλάχ. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στους 50 δεν βρίσκεται ο τερματοφύλακας των «μερένχες», Τιμπό Κουρτουά που αναδείχτηκε καλύτερος τερματοφύλακας από την FIFA.

Ινφαντίνο: Θα αποφασίσουμε τον Μάρτιο για 32 ή 48 ομάδες στο Μουντιάλ του Κατάρ 2020

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα διεξαγωγής του Μουντιάλ 2022 με 48 ομάδες. Ο πρόεδρος της FIFA μίλησε στο «Telefoot», αποκαλύπτοντας ότι η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τον προσεχή Μάρτιο.

“Ce n’est pas juste”

Keywords
Τυχαία Θέματα