Διαιτητής τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από… φίλαθλο στο Κύπελλο Βελγίου

Δύο διαιτητές τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση της Μέχελεν με τη Γκενκ για το Κύπελλο Βελγίου και έτσι ένας… φίλαθλος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Βελγίου, τραυματίστηκε ο πρώτος διαιτητής, Κριστόφ Ντιρίκ και αντικαταστάθηκε από τον τέταρτο, αλλά στη συνέχεια τραυματίστηκε κι ένας βοηθός διαιτητή κι έτσι έμεινε μία θέση… κενή.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακουστούν από τα μεγάφωνα του γηπέδου: «Υπάρχει κάποιος διαιτητής εδώ; Είναι σοβαρή ερώτηση».

Στις

εξέδρες βρισκόταν ο Λικ Μποσμάν, που έχει σφυρίξει μέχρι και στην 3η κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος, με τον ίδιο να δηλώνει: «Εάν ήταν Σάββατο, θα είχα πιει 2-3 μπύρες μέχρι τότε και δεν θα τα είχα καταφέρει, όμως ήμουν εντάξει και έτοιμος».

Στο Βέλγιο υπάρχει αυτό σαν κανόνας εάν κάποιος από τους διαιτητές δεν μπορεί να διευθύνει, οι διοργανωτές να απευθύνονται στην εξέδρα και σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί κάποιος η φιλοξενούμενη ομάδα έχει το δικαίωμα να ορίσει κάποιον γι’ αυτόν τον ρόλο ή να επιλέξει να συνεχιστεί ο αγώνας δίχως βοηθό στη μία πλευρά του γηπέδου.

Να σημειωθεί ότι η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έληξε 1-1 και η Γκενκ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση στην διαδικασία των πέναλτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα