Διαφορές στον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εντόπισε ο Παϊρόζ

Ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έχει ολοκληρωθεί εδώ και κάποιες ημέρες. Από τα αποτελέσματα έχουν προκύψει ορισμένες διαφορές σε σχέση με τα νούμερα που είχαν παρουσιαστεί για τα χρέη από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του.

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δεσμευθεί πως θα καλύψει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στην ΑΜΚ που προκηρύχθηκε την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που η πλευρά του mr. ΣΚΑΪ δηλώνει αισιόδοξη για το deal με την PanAsia.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την πλευρά του Ταϊλανδoύ επιχειρηματία αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έχει ζητήσει μία παράταση κάποιων ημερών καθώς υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την αρχική συμφωνία η αλλαγή σκυτάλης θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί.

****
Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών, οι οποίοι απαρτίζουν την “ερυθρόλευκη” αποστολή για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Το πρωί της Παρασκευής οι Πειραιώτες αναχωρούν για το Βέλγιο (Γκενκ) όπου θα μείνουν μέχρι τις 21 Ιουλίου. Στις 22 του ιδίου μήνα, θα μεταβούν στην Ολλανδία (Έρμελο) όπου θα παραμείνουν ως τις 27, οπότε και θα επιστρέψουν στην βάση τους.

Κατά το διάστημα παραμονής του στο Βέλγιο και την Ολλανδία, ο Ολυμπιακός θα δώσει τα ακόλουθα φιλικά ματς:
* 14/7 – 20:00 * Τεσέντερλο – Ολυμπιακός (Thes Sport Centrum)
* 15/7 – 14:00 * Έουπεν – Ολυμπιακός (Kehrweg Stadium)
* 18/7 – 19:30 * Σεντ Τρούιντεν – Ολυμπιακός (Beringen)
* 21/7 – 18:00 * Γκενκ – Ολυμπιακός (Luminus Arena)
* 24/7 – 20:00 * Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός (Uden)
* 26/7 – 19:00 * Γκεζτέπε – Ολυμπιακός (Arnhem)

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Ευαγγέλου, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Κούτρης, Λάζαρος, Μάνος, Μάριν, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Πάρντο, Ποντένσε, Ρομαό, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

Επέστρεψε… σπίτι του ο Αμίρης Κούρντι

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επισήμως την επιστροφή του δεξιού οπισθοφύλακα Αμίρη Κούρντι, ο οποίος είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2014 για την Αλ Αχλί.
Η ανακοίνωση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης: Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αμίρη Κούρντι. Ο Ελληνας αμυντικός, επιστρέφει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μετά το άκρως επιτυχημένο πέρασμά του από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Άχλι με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.
Ο Αμίρης Κούρντι, αποτελεί ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και σταδιακά από τις ομάδες των ακαδημιών κατάφερε να φτάσει μέχρι και την 1η ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε από το 2010 έως και το 2014 όταν και έφυγε για την… δεύτερη πατρίδα του.

Τέλος από τον Πανιώνιο Ουάσινγκτον Σαντάνα και Νόβακ

Ολιγόμηνο αποδείχθηκε το πέρασμα του Βραζιλιάνου Ουάσινγκτον Σαντάνα Σίλβα και του Πολωνού Κριστιάν Νόβακ από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Πανιώνιο.
Όπως ανακοινώθηκε από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ την Πέμπτη, ο 29χρονος επιτελικός μέσος και ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, οι οποίοι αποκτήθηκαν από τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης στα τέλη Ιανουαρίου αλλά δεν κατάφεραν να καθιερωθούν, έλυσαν τα συμβόλαιά τους και θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Στη Λαμία ο Σαράνοβ

Νέος τερματοφύλακας της Λαμίας θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Σέρβος, Μπόγιαν Σαράνοβ. Ο 30χρονος τερματοφύλακας, βρίσκεται στη Λαμία από το πρωί της Πέμπτης και είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο σύλλογο της Φθιώτιδας. Ο Μπόγιαν Σαράνοβ αναμένεται να διεκδικήσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ τη νέα σεζόν (μαζί με τον Νίκο Μελίσσα) ενώ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το 2015 που φορούσε τη φανέλα του Εργοτέλη. Με την απόκτηση του Σέρβου πορτιέρο, η διοίκηση της Λαμίας ικανοποίησε το αίτημα του Έλληνα προπονητή για ένα ανταγωνιστικό δίδυμο στα γκολπόστ, μετά την αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου, και έτσι έκλεισε μια σημαντική εκκρεμότητα που απέμενε ανοιχτή στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Και επίσημα στον Απόλλωνα ο Τριάδης

Παίκτης του Απόλλωνα με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Παναγιώτης Τριάδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ο οποίος από το 2012 μέχρι και πέρυσι έπαιζε στην Ξάνθη, απ΄όπου και έμεινε ελεύθερος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Απόλλωνα για να συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανόλευκους». Ωστόσο ο ίδιος δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», κάτι που έγινε την Πέμπτη (12/7), με συνέπεια να ενταχτεί και επίσημα πλέον στις τάξεις της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τριάδη. Γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1992, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στη Γερμανία έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και εν συνεχεία στη Βέχεν Βιεσμπάντεν. Στην Ελλάδα ήρθε το 2012 για την Ξάνθη. Ήταν διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γερμανίας και με την Κ-19 της Ελλάδας

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις Αστέρα Αμαλιάδας, Εθνικού, ανέβηκε στην Football League ο Ηρόδοτος

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής η ΕΠΟ προχώρησε στην έκδοση των αποφάσεων σχετικά με τις εφέσεις που είχαν καταθέσει Αστέρας Αμαλιάδας και Εθνικός κατά των πρωτόδικων αποφάσεων.
Η Επιτροπή Εφέσεων και στις δύο περιπτώσεις προχώρησε στην απόρριψη των εφέσεων, κάτι που σημαίνει ότι η βαθμολογία των Paly -Off του Νοτίου παραμένει ως έχει με τον Ηρόδοτο να είναι και τυπικά η δεύτερη ομάδα που ακολουθεί τον Αήττητο στην Football League.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Εθνικού κατά της υπ’ αριθ. 217/31-07-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας – Πανοπούλου κατά της υπ’ αριθ. 218/31-5-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των Εμμ. Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη. Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθ. 218/2018 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ως προς την επιβληθείσα στους εγκαλούμενους ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έξι (6) μήνες. Επιβάλλει σε έκαστο των εγκαλουμένων Εμμανουήλ Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα