Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά – Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζεται με οφειλές 25.000 ευρώ προς την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης PROGRESSIVEΗ εταιρεία είχε καταθέσει δύο αγωγές εναντίον του γνωστού τραγουδιστήΑφορά την εταιρεία «Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ» αλλά και την εταιρεία SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας
ο καλλιτέχνης δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας

Τη Δευτέρα το πρωί με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, δεσμεύθηκαν οι εταιρικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά, και συγκεκριμένα της εταιρείας «Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ», ύστερα από διαταγή πληρωμής για οφειλές προς την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης PROGRESSIVE.

Πρόκειται για την εταιρεία, με την οποία ο γνωστός τραγουδιστής συνεργαζόταν επί 10 συνεχόμενα χρόνια μέχρι και τον Οκτώβριο του 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οφειλές, ύψους 25.000 ευρώ, προς την εταιρεία επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης PROGRESSIVE.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο νομικός εκπρόσωπος της «Progressive», Ν. Αγαπηνός, η εταιρεία κατέθεσε δυο αγωγές σε βάρος του τραγουδιστή.

Μεταξύ των εταιρειών συγκαταλέγεται και η εταιρεία SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας.

Ακόμα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως: «Η συνεργασία μεταξύ του κορυφαίου καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά και της εταιρίας στρατηγικής επικοινωνίας & διαχείρισης φήμης PROGRESSIVE ολοκληρώθηκε μετά από μία εξαιρετικά πετυχημένη, δεκαετή επαγγελματική πορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα