Δεν την «παλεύει» μακριά από τις τηλεπωλήσεις ο Άδωνις (εικόνα)

Μπορεί ο ίδιος να αναγκάστηκε να σταματήσει τις εκπομπές του μετά το φιάσκο με τα νανογιλέκα και το «χέρι» που μπήκε από την ηγεσία του κόμματος, οι τηλεπωλήσεις αλλά και οι εκπομπές γενικότερα όμως είναι «στο αίμα» του Άδωνη Γεωργιάδη.

Έτσι λοιπόν είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκει κάποια δίοδο… σωτηρίας ώστε να ικανοποιήσει το ασίγαστο πάθος της προσφοράς στο κοινό καλό.

Σήμερα λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης

θα κάνει ντουετάκι με τον γνωστό τηλεπωλητή Θεοδόση Ζερβουδάκη, προκειμένου να προμοτάρουν την «τέλεια ταμπλέτα» (πόσο Ντόναλντ Τραμπ θυμίζει η έκφραση) στην εκπομπή του δεύτερου, στο Kontra.

Και βεβαίως η αναγγελία ενός τέτοιου σπουδαίου γεγονότος, ήταν απαραίτητη στο twitter.

Και επειδή μία απλή παρουσία σε μία -ακόμα- εκπομπή, δεν είναι ποτέ αρκετή για τον πιο γνωστό τηλεπωλητή της ελληνικής tv, ήρθε και η συνεργασία με τα «Παραπολιτικά» για να δώσει ένα ακόμα βήμα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν ο Γεωργιάδης θα έχει δική του διαδικτυακή εκπομπή στο σάιτ των Παραπολιτικών, και μάλιστα καθημερινή. Από Δευτέρα 11 Ιουνίου και κάθε μέρα ο Άδωνις που όλοι αγαπήσαμε (;) θα δίνει ραντεβού στις 5 το απόγευμα με το κοινό του.

Υ.Γ. Ευχόμαστε τουλάχιστον η ανάλυση της εικόνας να είναι κάπως καλύτερη από το live που επιχείρησε ο ίδιος στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα