Δεν θα κυκλοφορήσει η Barbie με τη μορφή της Ελένης Αντωνιάδου (video)

Σάλος έχει ξεσπάσει με το θέμα της Ελένης Αντωνιάδου που αν και δήλωνε ερευνήτρια της NASA δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων της κούκλας Barbie και την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η Mattel ήθελε να τιμήσει περισσότερα ιστορικά και πιο σύγχρονα γυναικεία πρότυπα από κάθε άλλη φορά.

Θα κυκλοφορούσε η Ελένη Αντωνιάδου σε κούκλα ως την πρώτη Ελληνίδα Barbie

Role Model με αφορμή την «προσφορά της στον τομέα τεχνητών οργάνων γεγονός που αναμένεται να σώσει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον πλανήτη”».

«Εδώ και 60 χρόνια, η Barbie εμπνέει τα κορίτσια να πιστέψουν στον εαυτό τους και να δουν πως έχουν επιλογές. Με πάνω από 200 καριέρες, 6 υποψηφιότητες για πρόεδρος και ένα ταξίδι στο φεγγάρι, πριν τον Neil Armstrong, η Barbie συνεχίζει να εξελίσσεται ως ένα σύγχρονο πρότυπο  για όλες τις ηλικίες.

Η Barbie πιστεύει πως τα κορίτσια δεν πρέπει να γνωρίσουν έναν κόσμο, μια δουλειά ή ένα όνειρο που να μην έχουν κατακτήσει οι γυναίκες. Μέσω των παγκόσμιων στρατηγικών μας, ξεκινάει ένα κίνημα για να γίνει η Barbie ως το απόλυτο brand ενδυνάμωσης των κοριτσιών», είχε δηλώσει η Lisa McKnight που είναι η Senior Vice President και General Manager της Barbie.

Η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Matel και εξήγησε πως η κούκλα αυτή δεν θα κυκλοφορήσει και ήταν ένα δείγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα