Δεν θα κηδευτεί ο Ιρλανδός που πέθανε από τη φωτιά στο Μάτι μέχρι να αναρρώσει η σύζυγός του

Πολλές είναι οι οικογένειες που «χώρισαν» για πάντα από τη φονική φωτιά στο Μάτι με τους δεκάδες νεκρούς. Αναμεσά τους και ένα ζευγάρι Ιρλανδών που είχε έρθει στην Ελλάδα για το μήνα του μέλιτος.

Ο Brian O’Callaghan-Westropp έχασε τη ζωή του στη φωτιά στο Μάτι Αττικής αλλά η κηδεία του δεν θα πραγματοποιεί μέχρι η σύζυγός του που ακόμη νοσηλεύεται με εγκαύματα να μπορέσει να ανακάμψει ώστε παρευρεθεί και εκείνη.

Σύμφωνα

με τα ιρλανδικά ΜΜΕ οι διαδικασίες για την κηδεία του άτυχου άνδρα δεν θα ξεκινήσουν μέχρι η Zoe Holohan να είναι σε θέση να δώσει το «παρών».

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις αρχές Ιουλίου είχε έρθει στη χώρα μας για τον μήνα του μέλιτος και διέμεναν στο Μάτι όταν ξέσπασε η φονική πυρκαγιά.

Το ζευγάρι χώρισε στην προσπάθειά του να σωθεί από τη φωτιά. Tην ώρα της πυρκαγιάς προσπάθησαν να γλιτώσουν από τις φλόγες με το αυτοκίνητό τους, όμως οι δρόμοι ήταν μπλοκαρισμένοι. Βγήκαν από το όχημα πηγαίνοντας προς τη θάλασσα με τη Zoe να τα καταφέρνει, κάτι που δυστυχώς δεν κατάφερε ο σύντροφός της. Η Holohan τραυματίστηκε και νοσηλεύεται με εγκαύματα στο κεφάλι.

Οπως γράφει δημοσίευμα του independent.ie η γυναίκα είναι ευγνώμων στο ιατρικό προσωπικό για τη φροντίδα που επέδειξαν τόσο σε εκείνη όσο και στην οικογένεια του θανόντος μέσω ψυχολογικής υποστήριξης.

Πηγή: independent.ie

Keywords
Τυχαία Θέματα