Δεν καταθέτει πρόταση μομφής τελικά η ΝΔ

Φαίνεται πως οπισθοχωρεί ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΤις τελευταίες ημέρες η Πειραιώς άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κατάθεση πρότασης μομφήςΠαράλληλα, μόλις χθες, Τρίτη ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωνε ότι «η ΝΔ θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Στην απόφαση να μην καταθέσει τελικά πρότασης μορφής κατά της κυβέρνησης με «φόντο» τη Συμφωνία των Πρεσπών φέρεται να κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να απέρριψε τις εισηγήσεις συνεργατών του περί κατάθεσης πρότασης μομφής, κίνηση που άλλωστε

ήταν καταδικασμένη να αποτύχει, όπως επιβεβαιώθηκε και την περασμένη εβδομάδα με την εξασφάλιση της ψήφους εμπιστοσύνης της Βουλής από την κυβέρνηση.

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες η Πειραιώς άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κατάθεση πρότασης μομφής, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις χθες, Τρίτη δήλωνε από τη Θεσσαλονίκη ότι «η ΝΔ θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι Πάνος Καμμένος, Σταύρος Θεοδωράκης και Βασίλης Λεβέντης έχουν δηλώσει ότι θα υπερψήφιζαν ενδεχόμενη πρότασης μομφής από τη ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα