Δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές ούτε το καλοκαίρι η Ατλέτικο

Τα πάνω – κάτω στον μεταγραφικό «πανικό» του καλοκαιριού φέρνει η απόφαση του CAS, η σύμφωνα με την οποία η Ατλέτικο δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές ούτε μέσα στο καλοκαίρι.

Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση της Ατλέτικο Μαδρίτης, κατά της απαγόρευσης μεταγραφών για δύο περιόδους, η οποία λήγει τον Ιανουάριο του 2018.

Οι «Ροχιμπλάνκος» είχαν τιμωρηθεί για παράβαση των κανονισμών που αφορούν την απόκτηση παικτών κάτω των 18 ετών. Εξέτισαν την πρώτη

μεταγραφική απαγόρευση τον περασμένο Ιανουάριο και επεδίωξαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι σε περίπτωση που το CAS μείωνε την ποινή τους.

Η εξέλιξη αυτή σίγουρα επηρεάζει ίσως τον πιο περιζήτητο ποδοσφαιριστή αυτής της μεταγραφικής περιόδου. Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν γίνεται να φύγει από την Ατλέτικο, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει, εάν δεν είναι εφικτό να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του.

Έτσι δημιουργείται «ντόμινο» αφού θεωρείτο δεδομένο πως ο σύλλογος της Μαδρίτης θα έκανε κίνηση για τον Ντιέγκο Κόστα της Τσέλσι ή για τον Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα