Δεν «άρεσε» στη ΝΔ η δημοσκόπηση του ΑΠΕ

Αν και οι φίλα προσκείμενοι δημοσκόποι στη ΝΔ δίνουν σκληρή μάχη τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να διαμορφώσουν κλίμα υπέρ της ΝΔ (κάτι που αποδεδειγμένα αδυνατεί να πετύχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με το αίτημά του για εκλογές να αγγίζει τα όρια της εμμονής, αν δεν τα έχει ξεπεράσει), ωστόσο οι προσπάθειες δεν φαίνεται να αρκούν για τον «γαλάζιο» πρόεδρο, κρίνοντας τουλάχιστον από τη σφοδρή «γαλάζια» επίθεση προς το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη ΝΔ, λοιπόν, δεν «άρεσε» η δημοσκόπηση

του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Φαίνεται πως το προβάδισμα (στα όρια του στατιστικού λάθους) που δίνει στη ΝΔ, «χαλάει τη σούπα» που προσπαθούν να «μαγειρέψουν» οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, με ορισμένους από αυτούς μάλιστα να έχουν θητεύσει σε «δημοσκοπικά πόστα».

Και πώς να άρεσε στην Πειραιώς μια τέτοια δημοσκόπηση, όταν η ΝΔ και ειδικά ο πρόεδρός της έχουν συνηθίσει σε «άλλες» δημοσκοπήσεις:

Σε δημοσκοπήσεις, των οποίων παλαιότερες προβλέψεις τους, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ιστορικά μνημεία αποτυχίας.

Σε δημοσκοπήσεις, οι οποίες αν ήταν μαθηματικά δυνατό, θα έδιναν ακόμα και τριψήφια διαφορά υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε δημοσκοπήσεις, οι οποίες σε λίγο καιρό θα εμφανίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον καταλληλότερο πρωθυπουργό για τη… Βενεζουέλα.

Και εν τέλει, σε δημοσκοπήσεις, τις οποίες ο ελληνικός λαός έχει γυρίσει την πλάτη του αρκετές φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα