Δεκάδες παιδιά αγνοούνται μετά το μακελειό στο Μάντσεστερ – Στους 22 οι νεκροί (video)

Γονείς ψάχνουν τα παιδιά τους μέσω των social mediaΗ πρώτη αντίδραση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στο twitterΣτους 22 οι νεκροίΠροσευχές για τους 59 τραυματίες

Εκατοντάδες γονείς ψάχνουν τα παιδιά τους, τα οποία χάθηκαν μέσα στο χάος που δημιούργησε η έκρηξη στο Manchester Arena, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 22 άτομα και 59 να τραυματισθούν.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Holiday Inn,

με συνεχείς αναρτήσεις τους στα social media, ενημερώνουν ότι στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου έχουν βρει καταφύγιο δεκάδες παιδιά που έχουν χάσει τους συνοδούς τους και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με το σπίτι τους.

«Δεν έχω λόγια για ό,τι συνέβη στη συναυλία μου»

«Δεν έχω λόγια για ό,τι συνέβη», έγραψε στο Twitter η Αριάνα Γκράντε. «Από τα βάθη της καρδιάς μου, είμαι τόσο στεναχωρημένη. Δεν έχω λέξεις», έγραψε.

Να σημειωθεί πως η Αριάνα Γκράντε βρισκόταν στο Λονδίνο για προγραμματισμένες εμφανίσεις και πως για σήμερα, Τρίτη ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει στο Ο2 του Λονδίνου.

Το μακελειό σημειώθηκε μετά το τελευταίο τραγούδι που ερμήνευσε και ενόσω η δημοφιλής καλλιτέχνιδα χαιρετούσε από σκηνής το κοινό της.

broken.
from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don’t have words.

— Ariana Grande (@ArianaGrande) 23 Μαΐου 2017

Τέιλορ Σουίφτ, Κέιτι Πέρι, Ντε Τζένερις προσεύχονται για τους τραυματίες

Τραγουδιστές που είναι γνωστοί στο νεανικό κοινό, όπως και η Αριάνα Γκράντε η οποία έδινε συναυλία της ώρα της έκρηξης στην Αρένα του Μάντσεστερ, ανέφεραν στο Twitter πως προσεύχονται για τα θύματα και πως οι σκέψεις τους είναι μαζί τους.

«Αυτή η ιστορία είναι στενάχωρη και τόσο λυπηρή» ανέφερε η παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις, στέλνοντας την αγάπη της σε όσους βρίσκονταν εκεί.

«Στέλνω τις προσευχές μου στους ανθρώπους του Μάντσεστερ. Πραγματικά η καρδιά μου έχει σπάσει σε χίλια κομμάτια για τις οικογένειες των χαμένων που υποφέρουν αυτή την στιγμή», έγραψε η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν.

Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στη Βρετανία

Αστυνομικοί θα περιπολούν σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς, όπως επίσης και στα τρένα, ενώ η εφαρμογή των μέτρων επεκτείνεται και σε ολόκληρη την Βρετανία.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει από τους πολίτες να έχουν αυξημένη την προσοχή τους και να αναφέρουν οποιαδήποτε συμπεριφορά θα θεωρήσουν ύποπτη.

Δείτε ακόμα:

Σύσσωμη η διεθνής κοινότητα καταδικάζει την επίθεση

Πανηγυρισμοί Τζιχαντιστών στα social media για τους νεκρούς στο Μάντσεστερ

Γυναίκα αιμορραγεί λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στο Μάντσεστερ (video)

Τα tweets Μητσοτάκη – Θεοδωράκη για την επίθεση στο Μάντσεστερ (εικόνες)

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το Μάντσεστερ: Σάρκα και μέλη ανθρώπων διασκορπισμένα παντού (video)

«Ταυτοποιήθηκε ο μακελάρης του Μάντσεστερ», αναφέρουν Guardian και WSJ

Keywords
Τυχαία Θέματα