Δείτε ποιοί δρόμοι έχουν κίνηση λόγω βροχής

H σημερινή βροχή προκαλεί μικρο-προβλήματα στην κίνηση των δρόμων. Δείτε εδώ ποιοι δρόμοι έχουν αυτή τη στιγμή την περισσότερη κίνηση και θα σας ταλαιπωρήσουν λιγάκι παραπάνω.

Μια βροχή δεν σώζει τους οδηγούς. Δεν έφτανε η ώρα αιχμής, ήρθε και η βροχή να κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα στους δρόμους της Αθήνας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η διαδρομή από την Ερυθραία έως το Μαρούσι που συνήθως, ένα συνηθισμένο πρωί καθημερινής, χρειάζεται περίπου 12 λεπτά για να καλυφθεί, σήμερα ήθελε περισσότερο

από το διπλάσιο χρόνο και συγκεκριμένα 28 λεπτά.

Πέρα όμως από την Κηφισίας, ιδίως στην κάθοδο, τα πράγματα είναι δύσκολα και σε άλλους κεντρικούς δρόμους της Αττικής. Στα σημεία όπου έτσι κι αλλιώς το πρωί παρατηρείται κίνηση καθώς είναι ώρα αιχμής, σήμερα η κίνηση είναι περισσότερο αυξημένη λόγω της βροχής.

Στον Κηφισό, το μποτιλιάρισμα φτάνει τα 10 χιλιόμετρα στην κάθοδο και τα επτά στην άνοδο, ενώ υπάρχουν καθυστερήσεις και στην Αττική οδό.

Προβλήματα παρατηρούνται στη λεωφόρο Αθηνών, στην έξοδο της Αθηνών – Κορίνθου, στον κόμβο Καλυφτάκη και στα δυο ρεύματα, στην Πέτρου Ράλλη, στην Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Ποσειδώνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα