Νέο ντοκουμέντο: Δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ στο μαχαίρι – Βρέθηκε δείγμα DNA

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Ζακ ΚωστόπουλουΈνα ακόμη πειστήριο που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι ο Ζακ μπήκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο με κίνητρο τη ληστείαΌπως είχε αποκαλύψει το altsantiri.gr, δεν υπήρχαν καθόλου αποτυπώματα του Ζακ εντός του καταστήματοςΟι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους για το «φιλμ» των κινήσεων του Ζακ

Έγγραφο ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι στο μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ,

φέρνει στη δημοσιότητα το news24/7.

Το εν λόγω έγγραφο αποτελεί ένα ακόμη πειστήριο που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι ο Ζακ Κωστόπουλος μπήκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο με κίνητρο τη ληστεία.

Εξάλλου, όπως είχε αποκαλύψει και λίγες ημέρες πριν το altsantiri.gr, δεν υπήρχαν καθόλου αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπολου εντός του καταστήματος

Η Χρύσα Πετσιμέρη, μία εκ των δικηγόρων της οικογένειας του Ζακ υπογράμμισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχουν καθόλου αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπολου εντός του καταστήματος. «Το μόνο αποτύπωμα του Ζακ είναι στην πόρτα, την οποία άνοιξε. Κανένα άλλο αποτύπωμα δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά. Έτσι, καταρρίπτονται τα περί ληστείας που υποστηρίζει η πλευρά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο Ζακ Κωστόπουλος, σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν, δεν άγγιξε απολύτως τίποτα μέσα στο κοσμηματοπωλείο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την αστυνομία εντοποπίστηκε δείγμα DNA του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι που είχε βρεθεί έξω από το κοσμηματοπωλείο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία το γεγονός ότι δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ στο μαχαίρι, μπορεί να οφείλεται και στο μικρό μέγεθος της λαβής του μαχαιριού, αλλά και στο γεγονός ότι το κράτησαν κι άλλα άτομα.

Η ΕΛ.ΑΣ ολοκληρώνει την έρευνά της για τις συνθήκες θανάτου του ζΑΚ και τις κινήσεις του τις ημέρες που είχαν προηγηθεί από το δραματικό συμβάν.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους για το «φιλμ» των κινήσεων του Ζακ Κωστόπουλου πριν το περιστατικό της οδού Γλάδστωνος όπου χτυπήθηκε άγρια από καταστηματάρχες.

Η ΕΛ.ΑΣ ανέλυσε τα βίντεο από άλλα σημεία από τα οποία πέρασε ο Ζακ, προχώρησε σε συγκέντρωση μαρτυριών από το προσωπικό περιβάλλον του και εξέτασε τα δεδομένα τηλεφωνικών κλήσεων κλπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δείγμα DNA, Ζακ,deigma DNA, zak