Δάκρυσε ο Ζιντάν ακούγοντας τον πατέρα του – Τι σχολίασε για την κεφαλιά στον Ματεράτσι (video)

Συγκινήθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Telefoot, όταν άκουσε ηχητικό απόσπασμα από τα λόγια του πατέρα του Σμαΐλ.

«Δεν ντρέπομαι καθόλου να τού λέω ότι τον αγαπώ. Κι αυτόν και τα εγγόνια μου. Όταν τους τηλεφωνώ, τούς το λέω συνέχεια. Και πριν, και μετά και για πάντα…» ήταν τα λόγια του πατέρα του που έφεραν δάκρυα στα μάτια του αξεπέραστου Γάλλου.

«Zidane à coeur ouvert» #GenerationTelefoot #40AnsTelefoot
Le document exceptionnel à voir en intégralité https://t.co/LYS3sCMMVg

Téléfoot (@telefoot_TF1) September 3, 2017

Ο Ζιντάν θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του, Σμαΐλ και Μαλίκα που έφυγαν από την Αλγερία το 1953 και εγκαταστάθηκαν στη Γαλλία, όπου δούλεψαν σκληρά ώστε τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του να μην στερηθούν τίποτα.

Τι σχολίασε για την κεφαλιά στον Ματεράτσι

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να σχολιάσει, με «κρύο αίμα» πια, την τελευταία πράξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, που ήταν η αξέχαστη «κεφαλιά» στο στήθος του Ματεράτσι, στον τελικό του Μουντιάλ 2006.

«Δεν αισθάνομαι υπερήφανος για την πράξη αυτή. Νοιώθω άσχημα απέναντι σε όλους όσοι κάνουν το ποδόσφαιρο διαφορετικό, αλλά είναι μέρος της καριέρας μου, οφείλω να το αποδεκτώ αφού υπήρξαν και πράγματα που δεν ήταν ευχάριστα» είπε ο «Ζιζού» που ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία με εντυπωσιακές επιτυχίες και επτά τρόπαια μέσα σε 18 μήνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα