Δάκρυα συγκίνησης στο Twitter για τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των Jumbo που έγινε viral (video)

Συγκίνηση προκαλεί η νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των Jumbo, που έχει γίνει viral, με τους χρήστες στα social media να την «αποθεώνουν», ειδικά όσοι έχουν σχετικές αναμνήσεις.

Η φετινή διαφήμιση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα της θάλασσας και των ναυτικών και «ντύνεται» με την εμβληματική μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου, από την

ταινία «Κόκκινα Φανάρια».

Κεντρικό πρόσωπο της νέας διαφήμισης των Jumbo είναι ένας ναυτικός που τις ημέρες των Χριστουγέννων βρίσκεται κάπου στον Ατλαντικό Ωκεανό και συνομιλεί μέσω ασυρμάτου με τη γυναίκα του και τον γιο του.

Ο μικρός του λέει πως ο Άγιος Βασίλης του πήρε δώρο μία πραγματική πυροσβεστική, και τον ρωτά τι του πήρε ο ίδιος. Ο ναυτικός παγώνει προς στιγμή και τότε, αρχίζει να περιγράφει τα παιχνίδια που βλέπει σε μια τσάντα του Jumbo, λέγοντας για κάθε ένα ότι ήταν το δώρο που του πήρε από το κάθε λιμάνι που επισκέφθηκε στο ταξίδι του.

Το βίντεο κλείνει με τον πατέρα, φανερά συγκινημένο και με δάκρυα στα μάτια, να είναι στην κουκέτα του και να αναπολεί τις οικογενειακές στιγμές.

Εγώ ακόμα ελπίζω ότι ανήμερα των Χριστουγέννων θα βγάλουν νέα διαφήμιση με το να επιστρέφει ο μπαμπάς με τα δώρα που έχει στριμώξει στο ντουλάπι της καμπίνας. #jumbo

ΕΛΕΝΗ Δ. (@eleni_214) December 6, 2019

Πάντως νομίζω ότι εμάς τα παιδιά των ναυτικών μας πόνεσε πολύ η διαφήμιση των #jumbo. Από την αρχή μέχρι το τέλος

ΕΛΕΝΗ Δ. (@eleni_214) December 6, 2019

Πώς μπορεί να χωρεσει μια ολόκληρη ζωή μέσα σε μια σακούλα , μπορεί; Μια διαφήμιση του Jumbo κατάφερε να κάνει τα μάτια μου να τρέχουν. Ξύπνησαν οι μνήμες. Όταν είσαι παιδί ναυτικού δεν έχεις επιλογές…. https://t.co/Zu25E8gqtn

— manos kokorakis (@MKokorakis) December 6, 2019

#SoulaGlamorous H συγκινητική διαφήμιση του Jumbo που λύγισε μικρούς και μεγάλους (Βίντεο) https://t.co/grh2F0Fn7G

— SoulaGlamorous (@GlamorousSoula) December 5, 2019

Επιτέλους μια #διαφορετική και #αξιόλογη #διαφήμιση! #Συγκινητική όπως αρμόζει στις ημέρες των #γιορτών και στο συναίσθημα όλων εκείνων που οι #συγκυρίες της #ζωής τους #μέρες και #στιγμές απομακρύνουν από όλα όσα #αγαπούν..
Μπράβο Jumbo! https://t.co/SE1ulHjXvK

— Kostas Kofinas (@KostasKofinas) December 5, 2019

Η διαφήμιση απ τα jumbo τέρμα συγκινητική πόσο αλήθεια για καποιους ανθρώπους #erwtasmeta

— isavella bella@gr (@AlekaKats) December 5, 2019

Πηγή: Δάκρυα συγκίνησης στο Twitter για τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των Jumbo που έγινε viral (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα