«Χτενίζουν» παλιές υποθέσεις και στέκια μεταναστών για τον θάνατο του 25χρονου στου Φιλοπάππου (video)

Οι αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε τρία σημεία. Στο αρχείο της ΕΛ.ΑΣ., στο στίγμα του κινητού και στα στέκια των μεταναστών.Στο «στόχαστρο» αλλοδαποί από Αφγανιστάν και Πακιστάν που είχαν συλληφθεί κατά τον τελευταίο χρόνο ή προσαχθεί από Μοναστηράκι, Φιλοπάππου και ΑκρόποληΟι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει σαρωτικούς ελέγχους σε στέκια μεταναστών, εκεί που συναντιούνται αλλοδαποί και κάνουν εξακρίβωση στοιχείων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας στον λόφο Φιλοπάππου που είχε ως συνέπεια

τον θάνατο ενός 25χρονου, ωστόσο, δεν ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Οι αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε τρία σημεία. Στο αρχείο της ΕΛ.ΑΣ., στο στίγμα του κινητού και στα στέκια των μεταναστών.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή των ερευνών είχαν βάλει στο στόχαστρο της υπόθεσης όλους εκείνους τους αλλοδαπούς από Αφγανιστάν και Πακιστάν που είχαν συλληφθεί κατά τον τελευταίο χρόνο ή προσαχθεί από Μοναστηράκι, Φιλοπάππου και Ακρόπολη. Και αυτό για να διαπιστωθεί αν όλοι αυτοί ταιριάζουν με την περιγραφή της 23χρονης φίλης του άτυχου Νικόλα που έχασε τη ζωή του στου Φιλοπάππου.

Στην κατάθεσή της είχε πει ότι οι δράστες ήταν τρεις από Πακιστάν ή Αφγανιστάν και σχετικά κοντοί. Από την αστυνομία έχουν κάνει ένα γερό ξεσκαρτάρισμα και έχουν φτάσει σε ένα στενό κύκλο υπόπτων.

Παράλληλα σημαντικό ρόλο θα παίξει και το στίγμα του κινητού, καθώς η 23χρονη είχε καταθέσει ότι ένας από τους δράστες της έκλεψε το τηλέφωνό της μέσα από την τσάντα της. Στόχος της αστυνομίας είναι να εντοπιστεί το στίγμα και να φτάσουν αν όχι στους δράστες, τουλάχιστον στους κλεπταποδόχους μήπως και καταφέρουν έτσι να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Τέλος έχουν ξεκινήσει σαρωτικοί έλεγχοι σε στέκια μεταναστών, εκεί που συναντιούνται αλλοδαποί και κάνουν εξακρίβωση στοιχείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα