Χρυσόγονος κατά Τσίπρα: Λειτουργεί αρχηγικά (video)

«Την απόφαση για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ την πήρε ο Τσίπρας μόνος του», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος την Πέμπτη ανακοίνωσε πως ξεκινά μια διαδικασία ψηφοφορίας ώστε να αποφασιστεί εάν θα αποχωρήσει ή όχι από το κόμμα.

Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα

ως αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Χρυσόγονος σχολίασε πως «όλα τα κόμματα λειτουργούν αρχηγοκεντρικά», τονίζοντας ότι η απόφαση για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν απόφαση του πρωθυπουργού.

«Θα μπορούσε τότε να γίνει συνεργασία με το Ποτάμι», δήλωσε ο ευρωβουλευτής, ξεκαθαρίζοντας όμως πως «δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν λειτουργεί η κυβέρνηση».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πολιτικές που δεν αλλάζουν επαρκώς και όπως πρέπει το τοπίο», σημείωσε ο Κώστας Χρυσόγονος, τονίζοντας ότι «πρέπει να κάνεις πράγματα που θα γίνεις δυσάρεστος και στους δικούς σου ανθρώπους».

«Ο κόσμος θέλει το καινούριο, αλλά δεν το έχε βρει. Ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε υποσχεθεί αλλά δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί», πρόσθεσε.

Ο κ. Χρυσόγονος χαρακτήρισε υπερβολικά κάποια από όσα είχαν λεχθεί προεκλογικά και έφερε ως παράδειγμα «την κατάργηση του μνημονίου με έναν νόμο».

Ερωτηθείς σχετικά με το τι θα κάνει με την έδρα του στην Ευρωβουλή ο κ. Χρυσόγονος τόνισε ότι «δεν υπάρχει δυνατότητα παράδοσης της έδρας, γιατί ο πρώτος επιλαχών έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και ο δεύτερος δεν ήταν ποτέ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λίγο σουρεαλιστικό αυτό το περί παράδοσης της έδρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρυσόγονος, Τσίπρα, Λειτουργεί,chrysogonos, tsipra, leitourgei