Χρυσοχοΐδης μαινόμενος κατακεραυνώνει Τσιμτσιλή (video)

Μπορεί η ουσία της παρέμβασης να ήταν η δικαιολόγηση της προσωπικής ασφάλειας που τον συνοδεύει ως πρώην υπουργό, αυτό που έμεινε ωστόσο ήταν το «κατσάδιασμα» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και αυτό διότι ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή του Alpha με αφορμή τα όσα είχε πει νωρίτερα ο Δήμος Βερύκιος σχετικά με τη φρουρά που δικαιούται κάθε πολιτικός.

Η παρέμβαση ξεκίνησε με ένα… ωραιότατο κατσάδιασμα στην παρουσιάστρια της εκπομπής, λέγοντας «Είπατε όμως κυρία Τσιμτσιλή,

με απαράδεκτο τρόπο πρέπει να σας πω, ότι δεν είναι δύσκολο να μάθουμε ποιος έχει τρεις συζύγους».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον διέκοψε ανεβάζοντας περισσότερο τους τόνους, λέγοντας: Καταρχήν, δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός, δεν τον αποδέχομαι και σας τον επιστρέφω. Όταν ακούγεται μια είδηση, μένουμε στην ουσία της είδησης. Δεν νομίζω να με χαρακτηρίζει η αγένεια ή ο απαράδεκτος τρόπος. Εγώ δεν λογοδοτώ στον ελληνικό λαό κύριε Χρυσοχοΐδη, λογοδοτώ στον σύζυγό μου και τον εργοδότη μου.

Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός υπογράμμισε: Είπατε όμως κυρία Τσιμτσιλή, με απαράδεκτο τρόπο πρέπει να σας πω, ότι δεν είναι δύσκολο να μάθουμε ποιος έχει τρεις συζύγους. Ως πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, ως πολιτικός που ζει δανεική ζωή, ήθελαν να με σκοτώσουν δύο φορές και από τύχη δικιά μου, σήμερα ζω. Είμαι ο μοναδικός πολιτικός που επιχείρησαν να εκτελέσουν. Νομίζω ότι την ώρα που έχω ανάγκη από αυτή την ασφάλεια, τη δικαιούμαι και τη δικαιούμαι νόμιμα. Και η δημοκρατία έχει ένα χρέος.

Keywords
Τυχαία Θέματα