Χώρισαν οι Παπαδόπουλος – Κοτσαηλίδου από τον Ιούλιο και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου ήταν μαζί σχεδόν δέκα χρόνια και όπως αθόρυβα έγιναν ζευγάρι με τον ίδιο τρόπο επέλεξαν να χωρίσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας realife από τον Ιούλιο δεν είναι μαζί ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο λόγος του χωρισμού δεν είναι άλλος από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα που έφερε μία κούραση στο ζευγάρι. Αν πρόκειται για οριστικό χωρισμό ή για μια κρίση στη σχέση του ο χρόνος θα το δείξει.

«Ο Σπύρος γενικώς δεν είναι αυστηρός και έχει έναν μοναδικό τρόπο να

σου δημιουργεί τρομερή εμπιστοσύνη. Νιώθεις αυτό που λέει ότι είναι νόμος. Δεν τον αμφισβητείς. Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από πίσω. Είναι ένας άνθρωπος που σου αποπνέει τρομερή εμπιστοσύνη και ασφάλεια πάνω στη δουλειά, οπότε δεν χρειάζεται να γίνει αυστηρός. Απλώς ακολουθείς αυτό που σου λέει. Πραγματικά εάν δεν έχεις εμπιστοσύνη σ’ έναν άνθρωπο όπως είναι ο Σπύρος, που είναι τόσα χρόνια στη δουλειά αυτή, σε ποιον θα έχεις;

Όταν κλείνει η πόρτα του θεάτρου κλείνει και ποτέ δεν μπλέκω τα προσωπικά με τα επαγγελματικά. Κι αυτό δημιουργεί υγεία και ηρεμία. Όταν είσαι στο θέατρο -και δεν έχει να κάνει αυτό μόνο με τον σύντροφο αλλά και με φίλους- είναι δουλειά, δεν γίνεται να αφήνεις τους συναισθηματισμούς να σε κυριεύουν. Όπως επίσης κι όταν μπαίνεις στο σπίτι σου εκεί τελειώνει και η δουλειά. Τα έχω απόλυτα διαχωρισμένα και πολύ ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό μου. Γι’ αυτό και δεν έχω πρόβλημα να συνεργάζομαι με ανθρώπους που συνδέομαι συναισθηματικά. Για μένα η δουλειά είναι ιερό πράγμα», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα