Χωρίς σύνθημα αποχώρησης από το ΚΙΝΑΛ η σύσκεψη στο Ποτάμι

Περίπου δύο ώρες κράτησε η σύσκεψη στελεχών του Ποταμιού το βράδυ της Δευτέρας, απόφαση ωστόσο δεν βγήκε.

Εν μέσω έντονων κραδασμών στις τάξεις του Κινήματος Αλλαγής αλλά και του, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, επερχόμενου διαζυγίου του Ποταμιού με την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και πιο συγκεκριμένα με τη Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος χωρίς ωστόσο να δώσει το σύνθημα της αποχώρησης από τον νεοσύστατο φορέα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε να ακούσει από τα στελέχη αν θεωρούν σωστή κίνηση μια αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής και

αν ναι, ποια θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκδηλωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών τάχθηκε, υπέρ της παραμονής στο Κίνημα Αλλαγής παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες τα στελέχη του Ποταμιού που συμμετέχουν στα όργανα του Κινήματος Αλλαγής οι βουλευτές Σπ. Δανέλλης και Γ. Μαυρωτάς και ο ευρωβουλευτής Μ. Γραμματικάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπέρ της αποχώρησης από το Κίνημα Αλλαγής και αυτό όχι άμεσα τάχθηκε μόνο ο κ. Δανέλλης. Τόσο ο κ. Μαυρωτάς όσο και ο κ. Γραμματικάκης, παρά τις ενστάσεις που διατύπωσαν για το Κίνημα Αλλαγής εμφανίστηκαν επιφυλακτικοί στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Ποταμιού.

Έτσι κι αλλιώς οι αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Ποταμιού στο ΚΙΝΑΛ μετατίθενται για τη συνεδρίαση της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ) την 1η Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα