Χειρόφρενο στα τρένα και στον Προαστιακό, νέα 48ώρη σε ΟΛΠ-ΟΛΘ

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη τα τρένα και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος λόγω της 24ώρης απεργίας που κήρυξαν οι μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ειδικότερα, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού της Αθήνας,

της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν αγοράσει εισιτήρια δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να καλούν τον τηλεφωνικό αριθμό 14511.

Συνέχιση των κινητοποιήσεών τους σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή αποφάσισαν εν τω μεταξύ οι συνδικαλιστικές ενώσεις των εργαζομένων στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης.
Επιπλέον, προσανατολίζονται σε αποχή από την εργασία τους το Σάββατο 11/06 και την Κυριακή 12/06, ενώ την Παρασκευή προγραμματίζουν συγκέντρωση.
Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης προκαλούν έντονες αντιδράσεις των εταιρειών κρουαζιέρας.
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θεόδωρος Δρίτσας με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι η κυβέρνηση παίρνει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και αποφάσεις για το θέμα των εργασιακών σχέσεων και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση από τους εργαζομένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα