Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Το ζευγάρι του καλλιτεχνικού πατινάζ που ξεσήκωσε το κοινό με το πάθος του (εικόνες)

Κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ και έκαναν τον κόσμο να παραληρεί με την εντυπωσιακή και παθιασμένη εμφάνισή τους.

Ο λόγος για τους καναδούς Tessa Virtue και Scott Moir που με τη χημεία τους κατά τη διάρκεια του χορού προκάλεσαν… ρίγη συγκίνησης στους θαυμαστές, κάνοντας πολλούς να σχολιάζουν ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Χρήστες

στο twitter τους αποθέωσαν γράφοντας, μεταξύ άλλων «είναι ερωτευμένοι», «έλιωσαν όλο τον πάγο», «είμαστε όλοι Καναδοί».

Υπάρχει love story;

Σύμφωνα με το CNN, το ζευγάρι υποστηρίζει πως η χημεία αυτή οφείλεται στο ότι χορεύουν μαζί από το 1997. «Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Πρόκειται για μια μοναδική σχέση, δεν είμαστε πολύ σίγουροι για το πώς να την περιγράψουμε, αλλά είμαι ευγνώμονες για αυτή», δήλωσε ο 30χρονος Moir.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, το ζευγάρι από τον Καναδά άρχισε να προπονείται στο καλλιτεχνικό πατινάζ όταν η Virtue ήταν 7 ετών και ο Moir 9. Πλέον προπονούνται 35 ώρες την εβδομάδα στο Μόντρεαλ.

Πάντως ακόμα και αν ο κόσμος είναι πεπεισμένος ότι οι δυο τους είναι ερωτευμένοι, εκείνοι το διαψεύδουν, υποστηρίζοντας πως η σχέση τους είναι επαγγελματική.

Δείτε παλαιότερη εμφάνιση του ζευγαριού:

8 years ago in Vancouver 2010, @tessavirtue and @ScottMoir won Gold.
They just did it again! @ISU_Figure @teamcanada @tessavirtue @ScottMoir pic.twitter.com/u1KxiszoTh

Olympics (@Olympics) 20 Φεβρουαρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα