Χαρείτε φιλελευθερισμό για τα «ισλαμικά κτήνη» (εικόνα)

Ένα «ευχαριστώ» θα έπρεπε κανονικά να πει σε όλους τους τρομοκράτες που αιματοκυλίζουν διάφορες πόλεις στην Ευρώπη, οι εγχώριοι αυτοαποκαλούμενοι φιλελεύθεροι, και πάνω από όλα «προοδευτικοί» πολιτικοί.

Χωρίς αυτούς δεν θα είχε τόσο καλές αφορμές να «ξεράσει» το ρατσιστικό του μίσος και κατ’ επέκταση να βγει από την πολιτική του αφάνεια τόσος κόσμος.

Ένας εξ αυτών, ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο οποίος σε έναν άτυπο διαγωνισμό με τον Θάνο Τζήμερο, μάλλον βγαίνει νικητής.

«Τα ισλαμικά κτήνη εκτέλεσαν κι άλλους αθώους στη Βαρκελώνη.

Προσέξτε, μήπως δεν υποδεχθείτε με τιμές μερικές ακόμη εκατοντάδες μουσουλμάνους». Αυτή την… ομορφιά για την επίθεση στη Βαρκελώνη, έγραψε στο twitter του ο Α. Ανδριανόπουλος για να τη σβήσει λίγο μετά, επιτιθέμενος παρόλα αυτά στους επικριτές του.

Υ.Γ. Θέλοντας μάλλον να «τη βγει» σε όσους τον κατηγορούν για ρατσισμό δεν δίστασε να ξεστομίσει το… ασυναγώνιστο επιχείρημα ότι στις ισλαμικές χώρες δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα και επικρατεί ο ρατσισμός. Σε τι ακριβώς διαφέρει ο ίδιος λοιπόν από αυτούς που κατηγορεί;

Keywords
Τυχαία Θέματα