Χαρακτήρα πολέμου η αντιπαράθεση στη ΝΔ – Αντώναρος με ευθείες απειλές

Ούτε προσχήματα, ούτε διπλωματία, ούτε τίποτα. Μόνο αλληλοκαρφώματα, δημόσιες διαφωνίες και «αδειάσματα». Αυτό είναι το τοπίο στην εμφανώς ομιχλώδη Νέα Δημοκρατία με αφορμή το ζήτημα του Σκοπιανού.

Και μέσα σε αυτό το πολεμικό τοπίο, που ο καθένας βγαίνει και λέει την άποψή του, δύο αρχηγοί της ΝΔ (πρώην και νυν) βρίσκονται στο στόχαστρο της «παλιάς φρουράς», λίγο μετά

τη συνάντησή τους.

Δείτε επίσης: Δείπνο Μητσοτάκη – Σαμαρά στην Καλαμάτα με φόντο το συλλαλητήριο

Μόλις χθες το βράδυ, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκαν και δείπνησαν σε ταβέρνα της Καλαμάτας, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε το πρωί της Παρασκευής σύνθημα υπέρ του συλλαλητηρίου της Κυριακής .

Δείτε επίσης: Ο Σαμαράς επανέρχεται και υπόσχεται «μεγάλη μέρα την Κυριακή»

Λίγο μετά, ο Ευάγγελος Αντώναρος, αφήνοντας στην άκρη όποιο πρόσχημα προσπαθούν να κρατήσουν και άλλα στελέχη που διαφωνούν με τις ακροδεξιές επιλογές της ηγεσίας του κόμματος, όπως πχ η Ντόρα Μπακογιάννη, επανήλθε με νέα παρέμβαση, λίγες μέρες μετά το «κάρφωμα» σε Γεωργιάδη.

Δείτε επίσης: Συνεχίζει να «αδειάζει» η Ντόρα: Ο Κυριάκος τον διόρισε τον Άδωνη

Δείτε επίσης: Αντώναρος «πυροβολεί» Άδωνη – «Οι ιδέες δεν είναι πλαστελίνη»

«Κοίτα φόρα που έχουν πάρει οι “υπερπατριώτες” κι οι μουσαφιραίοι. Πιστεύουν φαίνεται πως (ξανα)ήρθε η ώρα τους κι είναι…έτοιμοι για ρεβάνς. Ξεχνώντας βέβαια πως με τέτοια μυαλά οδήγησαν την κεντροδεξιά το 2012 στον ιστορικό της πάτο με 18,85%. Αν αφεθούν να το πάνε έτσι το 33,47 της ήττας του 2009 θα εξακολουθήσει να είναι άπιαστο όνειρο…Κι ας το λοιδορούσαν τότε… Ναι οι ίδιοι που κατακρήμνισαν την παράταξη στα τάρταρα κι έχουν τώρα το απύθμενο θράσος να μιλάνε. Ας προσπαθήσουν λοιπόν… Και βλέπουμε!
ΥΓ. Και υπενθυμίζω. Όλοι εμείς (και δεν είμαστε λίγοι) λέμε και στους από δω και στους από κει: Η πατρίδα δεν παίζεται στα ζάρια. Ούτε θυσιάζεται για ψηφαλάκια κι αρχηγίες», έγραψε στο Facebook του ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή.

Δείτε επίσης: Ηχηρό «άδειασμα» Ντόρας σε Σαμαρά για το πρώτο μνημόνιο (εικόνα – video)

Δείτε επίσης: Κουβέντα για την «ταμπακιέρα» από τον Άδωνη για τα πυρά σε Καραμανλή

Δείτε επίσης: «Κυριάκος και Άδωνις επιβεβαίωσαν ποιος κάνει κουμάντο στη ΝΔ»

Keywords
Τυχαία Θέματα