Χανιά: 30χρονη απειλεί να βάλει φωτιά στο σπίτι της – Εγκλωβισμένη η 14χρονη κόρη της

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Κουμπέ στα Χανιά, όπου μια γυναίκα έχει κλειδωθεί στο διαμέρισμά της εδώ και ώρα και απειλεί να βάλει φωτιά και να το κάψει.

Στο εσωτερικό του σπιτιού της 30χρονης βρίσκεται και η 14χρονη κόρη της, σύμφωνα με το flashnews.gr που αναφέρει επίσης ότι στο σημείο έχει κληθεί η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων η οποία έχει ανοίξει προστατευτικό στρώμα κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού για το ενδεχόμενο που η γυναίκα πηδήξει

στο κενό.

Παράλληλα η πυροσβεστική έχει στήσει σκάλα προκειμένου να μπορέσει να απεγκλωβίσει από το κλειδωμένο σπίτι και να κατεβάσει με ασφάλεια κάτω τη 14χρονη κοπέλα.

Εκεί βρίσκεται και ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος προσπαθεί να μεταπείσει τη γυναίκα από τις προθέσεις της να κάψει το σπίτι και να την προτρέψει να ξεκλειδώσει. Παράλληλα, βρίσκεται στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για παροχή βοήθειας σε περίπτωση που χρειαστεί.

Να σημειωθεί ότι και πριν περίπου 4 χρόνια η ίδια γυναίκα είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές, όταν και τότε είχε απειλήσει να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Πηγή: flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα