Χάνει τη σεζόν ο Χέιγουορντ μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του

Από την πρεμιέρα του NBA στο… χειρουργείο μεταφέρθηκε ο Γκόρντον Χέιγουορντ, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του, ο οποίος σόκαρε παίκτες και κοινό στον αγώνα των Σέλτικς με τους Καβαλίερς.

Δείτε επίσης: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Χέιγουορντ στην πρεμιέρα του NBA (σκληρές εικόνες)

Ο 27χρονος φόργουορντ των Σέλτικς, ο οποίος υπέγραψε το καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο

με την ομάδα της Βοστόνης αντί 128 εκατ. δολαρίων και έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην εκτός έδρας αναμέτρηση, έχασε την ισορροπία του μετά από μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μόλις στο πέμπτο λεπτό του αγώνα και προσγειώθηκε πολύ άτσαλα στο παρκέ, καταπλακώνοντας με το σώμα του τον αριστερό του αστράγαλο. Η άρθρωση διαλύθηκε, ενώ ο Χέιγουορντ υπέστη και κάταγμα στην περόνη.

Ο παίκτης που υπεβλήθη σε εγχείριση, θα χάσει τη σεζόν κατά πάσα πιθανότητα, καθώς η αποθεραπεία και η αποκατάσταση σε τέτοιες περιπτώσεις διαρκεί από 6 έως 8 μήνες.

Η απώλεια του Χέιγουορντ αλλάζει τα δεδομένα, αφού οι φετινοί Σέλτικς «χτίστηκαν» στη λογική ότι υπάρχει ένας φόργουορντ που μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του, να λειτουργήσει ως δεύτερος πλέι-μέικερ, επιτρέποντας στον -επίσης νεοαποκτηθέντα- Κάιρι Ιρβινγκ να ασχοληθεί περισσότερο με το σκοράρισμα.

Στόχος μάλιστα της Βοστώνης ήταν να κοντράρει και να «εκθρονίσει» τους Καβαλίερς, όμως το πλήγμα που δέχθηκε από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς είναι πολύ βαρύ. Η απουσία του φάνηκε και στην εντός έδρας ήττα από τους Μπάκς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα