Χαμός με Πογιέτ στην Μπορντό – Η Σεντ Ετιέν παρουσίασε με μοναδικό τρόπο τον Καμπελά (εικόνες – video)

Ο Γκουστάβο Πογιέτ, πρώην προπονητής της ΑΕΚ, αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο τις τελευταίες ώρες στην Μπορντό, καθώς απολύθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/8), αλλά οι παίκτες θέλουν… πίσω τον Ουρουγουανό προπονητή, κάνοντας και απεργία για να τον στηρίξουν.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», πρόκειται για μία απόλυση «ως προληπτικό μέτρο», αφού απειλούσε να παραιτηθεί την προηγούμενη μέρα και στον αγώνα με την Τουλούζ, στον πάγκο της

Μπονρτό αναμένεται να καθίσει ο Ερίκ Μπεντουέ. Ο Πογιέτ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Στεφάν Μαρτίν για δέκα λεπτά και του έγινε γνωστή η ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, που είχε διάρκεια σχεδόν επτά μήνες.

Μία ημέρα πριν, σε συνέντευξη Τύπου, ο Ουρουγουανός είχε απειλήσει να παραιτηθεί, εξαιτίας της αποχώρησης του Γκαετάν Λαμπρόν για τη Μονπελιέ, ενώ έχουν προηγηθεί και άλλες αποχωρήσεις παικτών. Όπως το Μαλκόμ στη Μπαρτσελόνα, και ο Πογιέτ δεν ήθελε να αποδυναμωθούν οι «γιρονδίνοι». Ο πρώην τεχνικός της Ένωσης ήταν αυτός που πέρυσι ανέστησε τη Μπορντό. Πάμε να δούμε τι έχει συμβεί με τον Πογιέτ και τον γαλλικό σύλλογο.

The decision was made after Gus Poyet called club owners “a disgrace” pic.twitter.com/e1mg1UHnpW

— B/R Football (@brfootball) 17 Αυγούστου 2018

Ο ουρουγουανός τεχνικός ανέλαβε την γαλλική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά φαίνεται πως δεν είναι καθόλου σύμφωνος με τις αποχωρήσεις παικτών την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Αρχικά, ήταν αντίθετος στην πώληση του Μάλκομ στη Μπαρτσελόνα και τη μετακίνηση του Ντιέγο Ρολάν στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και τώρα είδε τη διοίκηση να πουλά τον Γκαετάν Λαμπρόντ στη Μονπελιέ.

«Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος με την πρόκριση διότι είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω, θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου, θα συζητήσουμε το θέμα και θα αποφασίσω. Είπα στη διοίκηση ότι δεν πρέπει να φύγει ο Λαμπρόντ μέχρι να βρούμε αντικαταστάτη του. Κανείς δεν με ενημέρωσε κατόπιν και ο παίκτης έφυγε. Αυτό που έκαναν είναι εναντίον μου, εναντίον της ομάδας, εναντίον των φιλάθλων. Απαιτώ μια εξήγηση είτε από τον πρόεδρο είτε από τον ιδιοκτήτη» είπε χαρακτηριστικά ο Πογιέτ μετά την αναμέτρηση με τη Μαριούπολ για το Γιουρόπα Λιγκ το βράδυ της Πέμπτης και την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

OFFICIAL: Bordeaux president confirms manager Gus Poyet has been suspended by the clubhttps://t.co/HXfQWDgzkM pic.twitter.com/WL7Aae24KQ

— Squawka News (@SquawkaNews) 17 Αυγούστου 2018

Αυτή η δήλωσή του προκάλεσε την έντονη αντίδραση της διοίκησης της Μπορντό, που αρχικά έκανε γνωστό ότι απολύει τον Πογιέτ. Κατόπιν, υπήρξε αλλαγή σκεπτικού και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ η απόφαση του γαλλικού συλλόγου είναι ο Ουρουγουανός τεχνικός να μείνει εκτός προπονήσεων της ομάδας για μια εβδομάδα και μετά θα ληφθεί οριστική απόφαση.

Και σαν να μην έφτανε η κόντρα προπονητή – διοίκησης, φαίνεται πως και οι ποδοσφαιριστές παίρνουν θέση και όχι μόνο στηρίζουν τον Πογιέτ, αλλά είναι έτοιμοι να απέχουν από τις προπονήσεις στις οποίες αυτός δεν θα είναι παρών.

Gus Poyet with the fury of ten thousand suns in this press conference is my spirit animal. You can nearly see the steam coming out of his ears https://t.co/od8E3OouJv

— Brynmor Pattison (@Brynmorbeer) 17 Αυγούστου 2018

Σύμφωνα με τη «L’Equipe» το πρωί της Παρασκευής (17/8) ο Πογιέτ είχε δεκάλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπορντό, Στεφάν Μαρτίν, ο οποίος τόνισε λίγο αργότερα ότι ο Πογιέτ απομακρύνεται από την ομάδα προς το παρόν.

«Κρίναμε ότι ξεπέρασε τα όρια και γι’ αυτό λάβαμε αυτή την απόφαση. Ήταν έκπληξη για εμάς αυτό το ξέσπασμά του, μετά από μια νίκη. Δεν είναι μια ωραία εικόνα για τον σύλλογο και ειδικά μετά από ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα» ανέφερε ο Μαρτίν, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι ποδοσφαιριστές ήταν δυσαρεστημένοι με την απόφαση της διοίκησης για τον προπονητή.

****
Την ίδια ώρα, την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού, Ρεμί Καμπελά από την Μαρσέιγ ανακοίνωσε η Σεντ Ετιέν, το απόγευμα της Πέμπτης (16/8) .
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έγινε κάτοικος «Σοφρουά Γκισάρ» μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με τους «στεφανουά» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τους Μασσαλούς, έναντι 4.5 εκατομμυρίων ευρώ με ένα πολύ ωραίο βίντεο.

#InMyFeelings ✍️ pic.twitter.com/Xpfexk76zM

— AS Saint-Etienne (@ASSEofficiel) 16 Αυγούστου 2018

Keywords
video, ΑΕΚ, απεργια, gus, club, twitter, official, president, https, news, μμε, fury, press, steam, καλοκαιρι, απεργια 17 δεκεμβριου, απεργια μετρο, απεργια 3 ιανουαριου, απεργια 7 ιανουαριου, απεργια 10 ιανουαριου, απεργια 11 ιανουαριου, απεργια 12 ιανουαριου, απεργια 13 ιανουαριου, απεργια 14 ιανουαριου, απεργια 17 ιανουαριου, απεργια 18 ιανουαριου, απεργια 19 ιανουαριου, απεργια 20 ιανουαριου, απεργια 21 ιανουαριου, απεργια 24 ιανουαριου, απεργια 25 ιανουαριου, απεργια 26 ιανουαριου, απεργια 27 ιανουαριου, απεργια 28 ιανουαριου, απεργια 31 ιανουαριου, απεργια 1 μαρτιου, απεργια 2 μαρτιου, απεργια 3 μαρτιου, απεργια 4 μαρτιου, απεργια 8 μαρτιου, απεργια 9 μαρτιου, απεργια 10 μαρτιου, απεργια 17 μαρτιου, απεργια μμε, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, απεργια 1 δεκεμβριου, αλλαγη ωρας 2012, βιντεο, το θεμα, θεμα, κοντρα, μμε, μπαρτσελονα, ωρα, gus, news, βραδυ, γαλλικα, δηλωση, διοικηση, εγινε, ευρω, ειπε, εβδομαδα, επτα, εφυγε, εφημεριδα, ιδια, εικονα, μηνες, νικη, ντροπη, ομαδα, ορια, παμε, πρωι, συζητησουμε, ωρες, club, fury, https, μεινει, press, president, πωληση, steam, ωραιο
Τυχαία Θέματα