Χαλκιδική: Πανικός σε εστιατόριο, κρατούσαν τη τζαμαρία για να μην την πάρει ο αέρας (video)

Πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης έχει γίνει η φονική καταστροφή στη Χαλκιδική.

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους -ανάμεσά τους και δύο ανήλικα παιδιά- και δεκάδες τραυματίστηκαν, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή το βράδυ της Τετάρτης, ενώ οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες.

Ο Άντι Γκίλκριστ, από τη Βόρεια Ιρλανδίαρ, βισκόταν στη Χαλκιδική με τη σύζυγο του Κέιτι και την κόρη τους Γκρέις, για διακοπές.

Όταν το ακραίο καιρικό φαινόμενο «χτύπησε» τη Χαλκιδική, η οικογένεια βρισκόταν στο ξενοδοχείο.

Όπως

αναφέρει ο 48χρονος στη Daily Mail, ξαφνικά είδαν ένα φως σε μεγάλη απόσταση από το σημείο που βρίσκονταν και δειπνούσαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Λίγα λεπτά αργότερα, επικράτησε χάος. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που μοιάζει να είναι βγαλμένο από ταινία τρόμου, σερβιτόροι και πελάτες έτρεξαν γρήγορα και μπήκαν στο εσωτερικό του εστιατορίου, καθώς οι δυνατοί άνεμοι «σήκωναν» τη βαριά τζαμαρία, η οποία χτυπούσε και ανοιγόκλεινε με τεράστια δύναμη.

Πανικόβλητοι οι σερβιτόροι προσπαθούσαν να κρατήσουν σταθερή την τζαμαρία του καταστήματος ώστε να μη σημειωθεί κάποιο δυστύχημα.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, ούτε καν κάτι παρόμοιο. Αν ήταν κάποιος έξω δεν θα είχε ούτε μία πιθανότητα. Αν ήσουν στο μπαλκόνι θα ήσουν 60 μίλια μακριά μέχρι το φαινόμενο να ολοκληρωθεί. Οι άνεμοι πρέπει να είχαν ταχύτητα τουλάχιστον 160 χιλιομέτρων την ώρα», ανέφερε ο ίδιος στη Daily Mail.

Keywords
Τυχαία Θέματα