Χαϊδάρι: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν με καλάσνικοφ σε σπίτι (video)

Τον τρόμο έζησε ένα ζευγάρι στο Χαϊδάρι το βράδυ της Τετάρτης, όταν κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους με καλάσνικοφ.

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του OPEN TV, η αδίστακτη συμμορία, τα μέλη της οποίας φορούσαν γάντια και κουκούλες, μπήκε στο σπίτι στις 10 το βράδυ και έκανε άνω κάτω όλους τους χώρους, ψάχνοντας μετρητά και χρυσαφικά.

Ο 55χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού μίλησε στην κάμερα του OPEN TV: «Μπήκανε μέσα. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Μας πήραν όλες τις οικονομίες μας. Μας κατέστρεψαν. Πήραν ακόμα και τα κυνηγετικά όπλα που

είχα κλειδωμένα σε φωριαμό, τα οποία τα κατείχα νόμιμα ως κυνηγός», ανέφερε, τονίζοντας πως οι δράστες ήταν απόλυτα ψύχραιμοι και τουλάχιστον ο ένας, που είχε και το ρόλο του συντονιστή, μιλούσε καλά ελληνικά.

Από το σοκ που υπέστη η σύζυγος του ιδιοκτήτη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. «Η γυναίκα μου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους. Της είπαν μην μιλήσεις για να μην πάθεις κακό. Ακόμα δεν έχει συνέλθει. Χρειάστηκε να την πάμε στο νοσοκομείο», είπε ο 55χρονος.

Η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, διέφυγαν από το σπίτι στο Χαϊδάρι με ένα μαύρο τζιπ. Τελευταία κίνησή τους ήταν να σπάσουν τις κάμερες ασφαλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα