«Μπλόκο» σε «κόντρες» στην παραλιακή από την Τροχαία – 163 παραβάσεις, οι 4 για… κορονοϊό

Για ακόμα μία φορά η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε ειδική, στοχευμένη εξόρμηση στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στη Βάρκιζα, τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (04/05) με στόχο την αντιμετώπιση – πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, των λεγόμενων ως «κόντρες». Βεβαιώθηκαν, μάλιστα, παραβάσεις και για τον κορονοϊό… Επίσης, αφαιρέθηκαν διπλώματα, άδειες κυκλοφορίας και πινακίδες από αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), σε συνεργασία με αστυνομικούς

του Α΄ Τ.Τ. ΝΑ Αττικής, και τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της ΓΑΔΑ, πραγματοποίησαν 386 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 163 παραβάσεις:

31 για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση)23 για στέρηση άδειας οδήγησης16 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίαςδύο για επικίνδυνους ελιγμούς37 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ)10 για μη χρήση προστατευτικού κράνουςτέσσερις για έλλειψη ΚΤΕΟμία για ανασφάλιστα οχήματα35 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις καιτέσσερις για παραβάσεις Covid-19.

Επιπλέον αφαιρέθηκαν:

45 άδειες ικανότητας οδήγησης61 άδειες κυκλοφορίας και60 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας.Ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα 23 οχήματα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

(πληροφορίες από naftemporiki.gr, astynomia.gr)

Πηγή: «Μπλόκο» σε «κόντρες» στην παραλιακή από την Τροχαία – 163 παραβάσεις, οι 4 για… κορονοϊό - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα