«Μπλόκα» και κλήσεις για «κόντρες» στην παραλιακή: Πέντε συλλήψεις – Αφαιρέθηκαν 48 διπλώματα (video)

Και νέους ελέγχους για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων (σ.σ. «κόντρες») διενήργησε σε διάφορες περιοχές η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της Παρασκευής (13 προς 14 Φεβρουαρίου), έγιναν 373 τροχονομικοί έλεγχοι κατά μήκος των Λεωφόρων Αθηνών – Σουνίου και Βουλιαγμένης και βεβαιώθηκαν 136 παραβάσεις.

Επιπλέον, πέντε οδηγοί συνελήφθησαν για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ αφαιρέθηκαν 48 άδειες ικανότητας οδήγησης, 41 άδειες κυκλοφορίας και 52 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Έξι οχήματα

ακινητοποιήθηκαν και δύο μεταφέρθηκαν με γερανό.

Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν είναι οι εξής:

30 για υπέρβαση ορίων θορύβου – πρόκληση υπερβολικού θορύβου28 για φιμέ υαλοπίνακες15 για υπέρβαση ορίου ταχύτηταςέξι για επίδειξη ικανότηταςέξι για στέρηση πινακίδων κυκλοφορίαςτρεις για μη χρήση προστατευτικού κράνουςτρεις για χρήση κινητού τηλεφώνουτρεις για στέρηση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ)τρεις για επικίνδυνους ελιγμούς και39 για λοιπές παραβάσεις.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, θα συνεχιστούν στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

(πληροφορίες από naftemporiki.gr, astynomia.gr)

Πηγή: «Μπλόκα» και κλήσεις για «κόντρες» στην παραλιακή: Πέντε συλλήψεις – Αφαιρέθηκαν 48 διπλώματα (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα