Μπλεξίματα για τον Μπέντνερ, έπαιξε ξύλο και «έσπασε» το σαγόνι σε οδηγό ταξί (εικόνες)

Ο Νίκλας Μπέντνερ έχει μπλεξίματα με τον νόμο, καθώς φέρεται να έχει παίξει ξύλο με ταξιτζή στην Κοπεγχάγη, σπάζοντας και το σαγόνι του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, στον πρώην διεθνή επιθετικό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία για το συγκεκριμένο συμβάν-που φέρεται να έγινε τον Σεπτέμβριο-, όπως δήλωσε την Πέμπτη (11/10) η δικηγόρος του ταξιτζή. Ο δανός στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), συνελήφθη

τον Σεπτέμβριο, όταν τον κατήγγειλε στην αστυνομία ο οδηγός ταξί. Ο 31χρονος άσος αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος, ενώ ο οδηγός υποβλήθηκε σε επέμβαση, καθώς είχε σπάσει το σαγόνι του σε δύο σημεία.

Να αναφέρουμε ότι λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή του ο Νίκλας Μπέντνερ είχε ζητήσει συγγνώμη με συνέντευξη Τύπου που έγινε από τη Ρόζενμποργκ.

I’m sorry with all my heart: Bendtner apologises after being arrested for breaking taxi driver’s jaw

30-year-old Nicklas Bendtner, who plays for Norwegian side Rosenborg, is said to have been involved in the incident in Copenhagen early on Sunda… https://t.co/QqLV7E6hWQ

— Soccer_Tube (@SoccerTube2) 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ταυτόχρονα και ο οδηγός ταξί κατηγορείται για απόπειρα βιαιοπραγίας, καθώς φέρεται να πέταξε άγνωστο αντικείμενο κατά του Μπέντνερ και της φίλης του, χωρίς να τους χτυπήσει. Ο αυτοκινητιστής αρνείται την ενοχή του, ενώ η δικηγόρος του δήλωσε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 2 Νοεμβρίου. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Μπέντνερ, Άντερς Νέμετ, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο πελάτης του δεν είναι ένοχος.

Former Arsenal striker Nicklas Bendtner has been arrested for breaking a taxi driver's jaw in Copenhagen.

It looks like Bendtner will not be playing football again anytime soon

Keywords
Τυχαία Θέματα