Μπήκαν άλλοι τρεις στην αποστολή της εθνικής στην Ολλανδία (video)

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου συνεχίσει την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους και την επόμενη της νίκης στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τοπική ομάδα επίλεκτων στην περιοχή Άπελντοορν, τρεις διεθνείς προστέθηκαν στο γκρουπ της τους αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μιλάμε για τους Ανδρέα Σάμαρη, Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Δημήτρη Σιόβα, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους πριν από μία εβδομάδα και με βάση τις κλήσεις που είχαν γίνει, θα μπουν και αυτή στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης».

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (27/5), οι τρεις διεθνείς ταξίδεψαν

με προορισμό την Ολλανδία και ενσωματώθηκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκειμένου να λάβουν μέρος στην προετοιμασία για τα δύο ματς με Ιταλία (08/06) και Αρμενία (11/06) για τα προκριματικά του EURO 2020.

Να θυμίσουμε ότι προηγείται το δυνατό φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια την Πέμπτη (30/5), σε μια πρόβα τζενεράλε πριν από τις κρίσιμες επισημες αναμετρήσεις που ακολουθούν τον ερχόμενο μήνα.

Φιλική νίκη με 2-0 για την εθνική ομάδα

Σε φιλικό αγώνα, ο οποίος είχε χαρακτήρα προπόνησης στο γήπεδο του Απελντοορν, η εθνική ομάδα νίκησε, λοιπόν, με σκορ 2-0 την Κυριακή (26/5) την ομάδα επιλέκτων, «Global Football Academy». Tο σκορ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άνοιξε στο 31ο λεπτό ο Μασούρας με πλασέ, έπειτα από ατομική προσπάθεια και ασίστ του Σιώπη, που είχε συνδυαστεί με τον Κώτσιρα.

Λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα (87’), ο Κουλούρης διαμόρφωσε με κεφαλιά το αποτέλεσμα, ύστερα από σέντρα του Μασούρα κι αφού προηγουμένως η μπάλα είχε περάσει από τα πόδια του Κουρμπέλη, του Φορτούνη, του Κώτσιρα και του Πέλκα.

Η εθνική ομάδα δημιούργησε και σε άλλες φάσεις προϋποθέσεις για γκολ, με πιο σημαντικές τις ακόλουθες:

14′ Ύστερα από βαθιά πάσα του Βαλεριάνου και κεφαλιά του Ντουρμισάι, το σουτ του Κολοβού απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

16′ Έπειτα από σουτ του Μασούρα, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και την μπλόκαρε σχετικά εύκολα ο τερματοφύλακας της GFA.

49′ Μετά τον συνδυασμό Φορτούνη, Κουλούρη και πλασέ του επιθετικού του Ατρομήτου, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και γύρισε πάλι στον διεθνή φορ που πλάσαρε εκ νέου, αλλά με παρεμβολή αντιπάλου σχεδόν πάνω στη γραμμή η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

68′ Ο Μπακασέτας έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στον Φορτούνη, που απέφυγε δύο παίκτες στο κέντρο και άνοιξε το παιχνίδι στον Κουλούρη. Ο τελευταίος γύρισε την μπάλα εκ νέου στον Φορτούνη, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Αγωνίστηκαν οι: Μπάρκας (46’ Πασχαλάκης), Βαλεριάνος, Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Σιώπης (46’ Πέλκας), Μπουχαλάκης (63΄Μασούρας), Μαυρίας (46’ Μάνταλος), Μασούρας (46’ Φορτούνης), Κολοβός (46’ Μπακασέτας), Ντουρμισάι (46’ Κουλούρης), Κούτρης (72’ Μαυρίας).

Keywords
Τυχαία Θέματα