Μπάσκετ: Πήρε τον Λοβ ο ΠΑΟΚ – Κράτησε Λάνγκφορντ η ΑΕΚ

Από τον Χολαργό, στον Κολοσσό Ρόδου και τώρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ζερμέιν Λοβ πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την Basket League, καθώς από το πρωί της Παρασκευής (31/07) ανήκει στο δυναμικό του «Δικεφάλου» του Βορρά.

Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ

ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος μπορεί να παίξει στις θέσεις 1-2, για έναν χρόνο. Ο Λοβ (ύψους 1.91μ) αποχώρησε από το ελληνικό πρωτάθλημα εξαιτίας της διακοπής λόγω του κορονοϊού και μετέβη στο Ισραήλ για να βοηθήσει τη Χάποελ Χολόν.

Επέστρεψε για να ενισχύσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο νέο πρωτάθλημα και με την απόκτηση του οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν τις θέσεις των ξένων τους για την περίοδο 2020/2021.

Οι υπόλοιποι πέντε είναι ο Άλαν Χέρντον, ο Μπο Μπιτς, ο Έλστον Τέρνερ, ο Μάλκολμ Γκρίφιν και ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ.

Εν τω μεταξύ, για μία ακόμη χρονιά, ο Κιθ Λάνγκφορντ, θα συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα», καθώς η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την Παρασκευή (31/07) την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αμερικανό «μπόμπερ» και για τη σεζόν 2020/2021, με την προοπτική της επέκτασης για ένα επιπλέον έτος (1+1).

Ο 36χρονος εντάχθηκε πέρυσι στο δυναμικό της Ένωσης την προηγούμενη σεζόν, προερχόμενος από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τον δις πρώτο σκόρερ της EuroLeague έχει ως εξής:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι ο Κιθ Λάνγκφορντ (36 χρ., 1μ.93) υπέγραψε σήμερα (31/07) την ανανέωση του συμβολαίου του με τη «Βασίλισσα».

Το συμβόλαιο του αμερικανού αρχισκόρερ θα έχει διάρκεια 2 ετών (1+1), ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021, με οψιόν ανανέωσης έως το καλοκαίρι του 2022».

Keywords
Τυχαία Θέματα