Μπακογιάννης: Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι για εμάς η απόλυτη προτεραιότητα

Ο Κώστας Μπακογιάννης πήρε νέα θέση για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού και τόνισε πως αποτελεί προτεραιότητα. Ο δήμαρχος της Αθήνας υπογράμμισε, μάλιστα, ότι θα μιλήσει όταν θα υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον «ΑΝΤ1». Ανέφερε πως ο κόσμος πρέπει

να επιδείξει ευγνωμοσύνη στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για την προσφορά της στο «τριφύλλι» και ο ίδιος αντιλαμβάνεται την ταλαιπωρία του φίλαθλου κόσμου και του συλλόγου στο θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό.

«Μιλώντας ως Παναθηναϊκός, επιτρέψτε μου πρώτα απ’ όλα να πω ότι όλοι μας έχουμε έναν πολύ μεγάλο σεβασμό και ευγνωμοσύνη στη συνεισφορά και στη συμβολή της οικογένειας Γιαννακόπουλου συνολικά στην ομάδα εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

Από ‘κει και πέρα, μιλώντας ως Δήμαρχος, πόσω μάλλον όταν έχουν ακούσει πάρα πολλά λόγια και πολλή κοροϊδία οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού εδώ και επίσης πάρα πολλά χρόνια, εγώ οφείλω να μιλήσω όταν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη, ρεαλιστική λύση.

Όταν θα έχουμε ένα σχέδιο κοστολογημένο, που θα μπορούμε να πάμε από τη θεωρία στην πράξη χωρίς δικαιολογίες και χωρίς άλλοθι. Το γήπεδο για εμάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσουμε το σχέδιό μας», υπογράμμισε…

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέταξε ουσιαστικά το… γάντι στον Κώστα Μπακογιάννη στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (09/06) σε σχέση με το γηπεδικό του Παναθηναϊκού και τον Βοτανικό, ώστε να στεγαστούν όλα τα τμήματα του συλλόγου. Την Τετάρτη (10/06) ο δήμαρχος Αθηναίων… σύρθηκε σε τοποθέτηση στα social media. Βλέπετε, τις ώρες που μεσολάβησαν πολλοί φίλοι των «πράσινων» «βομβάρδισαν» με μηνύματα τα προφίλ του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο δήμαρχος της Αθήνας δεν απάντησε επί της ουσίας σε όσα ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, αλλά τόνισε πως θα υπάρξουν εξελίξεις, στο θέμα. Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη συνέντευξη του, στον «Αθήνα 98.4», είχε ισχυριστεί ότι θα εξαγγείλει συγκεκριμένα πράγματα τον Ιούνιο. Τώρα υπογραμμίζει ότι αυτό θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει… αλλά δε βλέπει. Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική. Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε».

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τον Ιούλιο Γιαννακόπουλος και Μπακογιάννης τόνισαν πώς ένα βήμα πιο μπροστά για την ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Είχε προηγηθεί συνάντηση (πριν από τις εκλογές) του «ισχυρού» άνδρα των «πράσινων» και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Από τον Δεκέμβριο, όταν και ο Γιαννόπουλος μίλησε ξανά, φάνηκε κάτι να έχει… στραβώσει. Ακολούθησε «επίθεση» του προέδρου του ερασιτέχνη Παναθηναϊκός στην κυβέρνηση, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον περασμένο Φεβρουάριο είχε συνάντηση και με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη για το ίδιο θέμα.

Τον Μάιο του 2019 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην «αποκάλυψη» του Pao Alive είχε τονίσει ότι εάν κάποια πράγματα δε διευθετηθούν σχετικά με το μέλλον του συλλόγου θα αποχωρήσει… Αυτό φαίνεται να υλοποίησε την Τετάρτη (09/06), καθώς απομένει εάν οι δηλώσεις του ήταν ένας «μοχλός» πίεσης στην κυβέρνηση… Με τον Κώστα Μπακογιάννη μαζί του;

Keywords
Τυχαία Θέματα