Μπάγεβιτς: Γίγαντας ο Ολυμπιακός, κόλαση για 90 λεπτά το Καραϊσκάκη

«Γίγαντα» της Ελλάδας χαρακτήρισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον Ολυμπιακό, μιλώντας στην κροατική ιστοσελίδα «Sportske Novosti» σχετικά με την αποψινή αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τη Ριέκα για τα play-offs του Champions League.

Συγκεκριμένα ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ

δέχθηκε κλήση από δημοσιογράφο της κροάτικης ιστοσελίδας και ήταν πρόθυμος να δώσει τα «φώτα» του σχετικά με τις αναμετρήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Ριέκα, πλέκοντας το εγκώμιο των «ερυθρολεύκων».

«Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα κλαμπ που έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια ματς, έχει την Ευρώπη ήδη στο DNA του. Δεν θα κάνω ανάλυση, αλλά μπορώ να σας πω ότι έχει τέσσερις Έλληνες στην Εθνική και άλλους πέντε νεαρούς, κάτι που αποτελεί δείγμα της δυναμικότητας του. Είναι επτά σερί χρονιές πρωταθλητής Ελλάδας. Το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι μία κόλαση που καίγεται επί 90 λεπτά χωρίς σταματημό και δεν ξέρω αν η Ριέκα έχει παίξει ποτέ σε τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κόσμος δίνει δύναμη στην ομάδα και φοβίζει τον αντίπαλο» ήταν τα λόγια του.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα