«Αυγή»: Γρηγόρης Δημητριάδης, ο προστατευόμενος των μοτοσικλετιστών που κακοποίησαν πολίτη (video)

Στο στόχαστρό της βάζει η εφημερίδα «Αυγή» το Μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα το στενό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με τον ξυλοδαρμό συμπολίτη μας μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς-συνοδούς κάποιου επισήμου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Αυγής», ο επιβάτης του αυτοκινήτου οι συνοδοί του οποίου κακοποίησαν τον μοτοσικλετιστή φέρεται να είναι «ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου και ανιψιός

του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης».

Όπως τονίζει η εφημερίδα, το Μαξίμου απέφυγε να διαψεύσει τις πληροφορίες δηλώνοντας: «Έχουμε πλήρη άγνοια για το θέμα. Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Υπάρχει έρευνα της ΕΛΑΣ σε εξέλιξη».

Σε κάθε περίπτωση, είτε επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είτε όχι, το Μέγαρο Μαξίμου οφείλει να δώσει απαντήσεις. Εμείς αναδημοσιεύσαμε το ρεπορτάζ της εφημερίδας και το ίδιο θα κάνουμε αν έχει απαντήσει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. 

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/4) στην οδό Μιχαλοκοπούλου στο κέντρο της Αθήνας.

Το ντοκουμέντο από το εν λόγω περιστατικό:

Η καταγγελία που συνοδεύει το βίντεο έχει ως εξής:

«Το βίντεο αυτό είναι από ένα σημερινό συμβάν που έγινε στις 12.30 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας.

Από την Μιχαλακοπούλου πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ενα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου πιθανώς Υπουργού.Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές.

Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν.
Ταυτόχρονα τραμπουκίζουν όποιον διαμαρτύρεται και προσπαθεί να επέμβει.

Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον “επίσημο” έφυγε κατ’ ευθείαν. Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα. Εντελώς όμως».

Πηγή: «Αυγή»: Γρηγόρης Δημητριάδης, ο προστατευόμενος των μοτοσικλετιστών που κακοποίησαν πολίτη (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα